Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı “Kupa Voley”  ilk tur rövanş maçında elde ettiği 3-1’lik skorla Trabzon temsilcisini geçerek adını Ankara’da yapılacak final etabına yazdırdı.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından düzenlenen “Kupa Voley” ilk tur rövanş maçında Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Trabzon İdmanocağı ile karşılaştı.

unnamed-3
Cengiz Göllü Spor Salonu’nda oynanan müsabakaya Nilüferli voleybolcular hızlı başladı. Özellikle bloklardaki üstünlüğü ile mavi yeşil beyazlı voleybolcular ilk seti 25-15, ikinci seti de 25-12 gibi açık farkla kazandı. İdmanocağı üçüncü seti 25-20 kazanarak durumu 2-1’e taşıdı. Dördüncü set ise baştan sona büyük çekişmelere sahne oldu. Son dakikalarda etkinliğini artıran Nilüfer Belediyespor seti 26-24 kazanarak, maçtan 3-1 galip ayrıldı.

Yeşil mavi beyazlılar, bu sonuçla 15-17 Ocak tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilecek final etabında mücadele etmeye hak kazandı.

Maçtan sonra oyuncuları kutlayan Kulüp Başkanı Fırat Emiroğlu “Her iki maçı da kazanarak güzel bir tur vizesi aldık. Final etabında güçlü rakiplerle, zorlu maçlar oynayacağız. Hedefimiz Ankara’dan iyi bir sonuçla dönmek” dedi.