Haber: Sami Özçelik / Artvin

Artvin Faal Gazeteciler derneği ESOB Başkanı Demirhan Elçin^’i makamında ziyaret etti. Hem yeni binanın hayırlı olması hem de Çalışan Gazeteciler Günü nedediyle ziyaretlerini de sürdüren AFGAD, Başkan Elçin’e dernek olarak neler yaptıklarını anlattı.

Başkan İsmet Başar, Başkan Yardımcısı Sami Özçelik ve Yönetim Kurulu Üyesi Hatice Nur Ersöz Başkan Demirhan elçin ile sohbet etti. Artvin Esnafı, Artvin ve Türkiye’nin durumu konularında karşılıklı olarak fikir alışverişinde bulunuldu.

ESOB Başkanı Demirhan Elçin,”Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum. Gazetecilik zor bir meslek. Günümüzde daha da zor. Size görevinizde başarılar dilerim. “dedi.

AFGAD Başkanı İsmet Başar, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle bir dizi etkinlikte bulunduk. Bu yıl Arhavi’deki arkadaşlarımızla Atatürk Anıtı’na çelenk koyduk. Saygı duruşunda bulunduk ve ve Hopa’da Ticaret Odası’nı ziyaret ettik. Ziyaretimize gelen dostlarımız oldu. Bizim ziyaret ettiğimiz STK’lar oldu .

Artvin Faal Gazeteciler Derneği olarak gazetecilik mesleğini yaşatmaya ve çalışmaya devam edeceğiz. Bu arada yeni binanız hayırlı olsun. Dernek olarak bizde çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.” dedi.