Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen Nida Ateş’le Buluşmalar programına konuk olan Grup Mecaz, izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen “Nida Ateş’le Buluşmalar” müzik dünyasının ünlü isimlerini ağırlamaya devam ediyor.

Nâzım Hikmet Kültürevi’nde gerçekleştirilen, müzik ve sohbetin bir arada olduğu programa Nilüfer Belediyesi Başkan Danışmanı Sibel Özer, Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç ile çok sayıda sanatsever katıldı.

Ege Üniversitesi Türk Müziği Konservatuarı öğretim üyeleri tarafından kurulan Grup Mecaz, seslendirdiği türkülerle izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Grup Mecaz, eğlenceli türküleriyle sanatseverlere tam müzik ziyafeti sundu.

Türkiye’nin farklı yörelerinden türküler seslendiren Grup Mecaz’a bazı parçalarda Nida Ateş de eşlik etti. Nida Ateş ve Grup Mecaz gecenin sonunda izleyenlerden büyük alkış aldı.

Gösterilen ilgiye teşekkür eden grubun solisti Zeynel Demir “Nilüfer Belediyesi’ni sosyal medyadan yakından takip ediyoruz. Nilüfer Belediyesi’nde her belediyede olmayan sanata dair güzel aktiviteler var” dedi.

Konukların keyifli bir gece yaşadığı konserin sonunda Nilüfer Belediyesi Başkan Danışmanı Sibel Özer, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına sanatçılara çiçek vererek teşekkür etti.

unnamed (8)