Artvin Grand Otel’de bir büyük konser daha gerçekleşiyor. Türk Müziğinin önemli ismi Suavi’nin konseri 4 Şubat 2017 AKULİ Müzik Atölyesinin gerçekleştirdiği konserin biletlerinin %90’ı satıldı.

Eğer kalan olursa kapıda satılacağı, bunun duyurusunun ise 3 Şubat’ta sosyal medya üzerinden ve diğer iletişim araçlarından duyurulacağını, gelmek isteyenlerin elini çabuk tutmasını öneren Akuli; “ İlk konserimizi THM Sanatçısı Erdal Erzincan ile yine Grand Otel’de verdik. Artvin halkı’nın yoğun ilgisi ve katılımı bize bu ikinci konseri yapma cesareti verdi.

BİLETLERİN %90’I ŞİMDİDEN SATILMIŞ DURUMDA

Yine Türkiye’nin en önemli sanatçılarından olan Suavi’yi Artvin Halkı ile buluşturuyoruz. Suavi’nin gerek sesi, gerek kişiliği, gerek okuduğu , bestelediği şarkılarla duygulara en üst perdeden hitap eden özelliklere sahip. Biz kendisine bu teklifi götürdüğümüzde Artvin’i ve Artvin halkını kırmayacağını belirterek kabul etti. Kendisine buradan Artvin Halkı adına teşekkür ediyorum. Şu ana kadar biletlerimizin %90’ı satıldı. Biliyorsunuz salonda ki sandalye sayısı bellidir. Dolayısıyla kalan biletler için bu muhteşem sanatçımızı dinlemek isteyenlere ellerini çabuk tutmalarını öneriyorum.

AKULİ MÜZİK AATOLYESİ OLARAK İLK KONSERİMİZİ ERDAL ERZİNCAN İLE BAŞLATTIK

Bakın geçen yıl 2016’da Ekim ayında Erdal Erzincan Konseri yapıldı. Herkes mest oldu. Artvin Halkı’nın nasıl konser dinlenir, nasıl sanatçıya değer verilirin muhteşem bir örneğini hep birlikte yaşadık. Erdal Erzincan da bu nezih ve Türkiye’nin örnek, kültürlü, eğitimli, aydın insanlarına konser vermekten duyduğu memnuniyeti açıkça ifade etmişti.

SUAVİ DÜNYA ÇAPINDA BÜYÜK BİR SAANATÇIDIR

Şimdi Suavi gibi dünya çapında tanınan dev bir sanatçı Artvinli müzikseverlerle buluşuyor. Ben organizasyonu yapan Akuli Müzik Atölyesi olarak bu muhteşem geceyi kaçırmayın derim. Bir sürü sanatçılar TV’lerde boy gösterir. Onları küçümsemiyorum. Ama Suavi olağanüstü bir sanatçıdır. Onu sosyal medyadan internetten tanıyın, dinleyin.. Tüm Artvinli müzikseverleri kalan son biletleri alabilme şansı için bir kere daha davet ediyorum.”dedi.