Sami Özçelik

sayfa 6 5

Hem dünya, hem genel hem de yerel haberleri harmanlayarak internet gazeteciliğine başlayan “Yolcu Haber” hemşehrimiz Özer Topçu tarafından oluşturuldu ve kısa sürede beğeni alarak sıkça ziyaret edilen sayfa haline geldi.

Yayın yönetmenliğimi Özer Topçu ve yardımcılığını yine hemşerimiz Tekin Üstündağ’ın yürüttüğü “Yolcu Haber Net” bir çok köşe yazarına da ev sahipliği yapıyor. Yazarlar arasında; Alaattin Topçu, Asuman Şahin Çelik, Cemil Aksu, Halid Özkul, Hasan Kaplan, Metin Gümüş, Nursel Ural, Ömer Şan . Özer Topçu, Ruhan Odabaş, Sami Özçelik, Taner Kara, Tuncer Irmak, Tekin Üstündağ, Şevket Çorbacıoğlu, Salih Altun, Rasim Yılmaz, Orhan Aydın, Ömer Faruk Eminağaoğlu, Mümtaz Temiz, Hüseyin Esentürk, Hasan Büyük, Güner Yalçın, BillalKayabay, Ali Akkök yer alıyor ve yazar kadrosu gün geçtikçe genişliyor.

YOLCU HABER NET’İN GENELPANORAMASI

Güncel makalelerin yer aldığı Yolcu Haber Net’te Gündem, İşçi, Kadın, Çevre, Eğitim, teknoloji, Spor, Kültür- Sanat, Ekonomi, Politika, Yaşam, Son Dakika, gibi bölümler yer alıyor.Fotoğraf Galerisi ve Video bölümleri de özellikle eklenmiş ve Yerel Haber Türkiye’nin 81 ili için açılmış olan sayfalara yerleştirilmiş.

Ayrıca Türkiye’de yayımlanan tüm gazetelerin ön sayfaları yapılmış ve bu sayfalara ring ulaşımı da sağlanmış.

“YOLCU HABER NET ÇEVRECİ, İNSANI MERKEZ ALAN BİR HABER PORTALIDIR.”

Yolcu haber Net’in yayın anlayışını;doğayı ve insanı merkez alan, yanlışların, eksiklerin, aksaklıkların neden ve niçinlerini soran ve sorgulayan açıkçası iktidarın değil halkın haberini yapmak olarak açıklayabiliriz.

“YOLCU HABER NET YAZAR KADROSUNA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Çok değerli bir yazar kadrosu var. Güncel konulara çıkar kaygısından uzak, gerçek aydın gözü ile bakıp, önemli yazılarla siz değerli okuyucularımızla buluşuyor. Karşılıksız bu fedakarlığı yapan tüm yazarlarımıza en içten teşekkürlerimizi sunuyorum. Tüm dostlarımızı Yolcu Haber net”i beğenmeye, okumaya ve desteklemeye davet ediyoruz. Bildiğiniz gibi Türkiye’de medyanın hali içler acısı durumlarda.

“MEDYAYA GÜVEN %15’LERE DÜŞMÜŞSE!”

Geçenlerde bir araştırma şirketinin yaptığı çalışmada Türkiye’de medyaya güven yüzde 15’lere düşmüş. Bunun nedeni korkusundan hiçbir şey yazamayan, gerekçeleri görmezden gelerek, sadece kendilerine verilmiş metinleri haber diye yazan, sormayan, sorgulamayan adı havuz medyasına çıkan çıkar medyası yüzünden olmuştur.

“Yolcu Haber Net” yazılmayanı yazan, haklının ve halkın yanında olan, toplumun çıkarlarına hizmet eden haberlere yer vermeye devam edecek ve kısa sürede onbinlerce okura ulaşacaktır.
Yolcu Haber web adresi:
www.yolcuhaber.net