unnamed (2)Sevgililer Günü’ne özel konser veren Nilüfer Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, dillerden düşmeyen aşk şarkılarını sanatseverlerle birlikte seslendirdi.

Nilüfer Belediyesi Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu, Şef Filiz Başıbüyük’ün yönetiminde verdiği Sevgililer Günü özel konseriyle müzik tutkunlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Uğur  Mumcu Sahnesi’nde düzenlenen Sevgililer Günü konserine Nilüfer Belediyesi Meclis Üyeleri Pınar Göz, Aysel Okumuş ile CHP Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Bursa Milletvekili Lale Karabıyık’ın yanı sıra çok sayıda sanatsever katıldı. İki bölümden oluşan konserin ilk bölümünde Şef Filiz Başıbüyük’ün yönetimindeki koro, ‘Bir kere sevdim diye bin pişman etme beni’, ‘Boğazında düğümlenen hıçkırık olayım’ ve ‘Nar danesi’ gibi dillerden düşmeyen eserleri katılımcılarla birlikte seslendirdi.

Koristlerin solo performans da sergilediği konserin ikinci bölümünde de  ‘Sensiz seni yaşadım’, ‘Düşen bir yaprak görürsen beni hatırla demiştim’ ve ‘Bir garip yolcuyum’ isimli eserler  izleyiciden büyük alkış aldı.

Türk Sanat Müziği’nin en sevilen eserlerinin seslendirildiği gecenin sonunda CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık ve Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Pınar Göz,  koroyu performansından dolayı kutladı. Pınar Göz, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına Şef Filiz Başıbüyük’e çiçek vererek teşekkür etti.