Mihalgazi ilçesi (1)

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ‘Açık Hava Sinema Gecesi’ Seyitgazi, Sarıcakaya Mihalgazi ilçelerinde vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.           

Mihalgazi ilçesi (3)

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde sinemada film izleme imkanı olmayan hemşerileri için düzenlediği, ‘Açık Hava Sinema Gecesi’ bu hafta üç ilçe halkıyla buluştu.

Mihalgazi ilçesi (5)

Seyitgazi, Sarıcakaya ve Mihalgazi ilçelerinde yaşayan vatandaşlar, kendileri için hazırlanan sandalyeleri doldururken, ilçe halkı bir arada film izlemenin keyfini çıkardı. Açık Hava Sinema Gecesine katılanlara patlamış mısır ve su ikramı yapıldı. Aralarında ilk kez açık hava sineması izleyenlerin de bulunduğu ilçelerde yaşayan vatandaşlar, bu imkanı kendilerine sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e teşekkür ettiler.

Sarıcakaya (5)

24 Ağustos’a kadar devam edecek Açık Hava Sinema Gecesi etkinliğinde son hafta, 22Ağustos Salı günü saat 20.30’da İnönü Cumhuriyet Meydanı, 23 Ağustos Çarşamba saat 20.30’da Sivrihisar Saat Kulesi Meydanı ve 24 Ağustos Perşembe günü saat 20.30’da ise Kırka Belediye Parkı Yanındaki gösterimle sona erecek.

Mihalgazi ilçesi (4)

Sarıcakaya (2)

 

Seyitgazi (2)