PLAJ VOLEYBOLU (2)Nilüfer Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) iş birliğiyle düzenlenen Pro Beach Tour Nilüfer Etabı ile kenti voleybol heyecanı saracak.  08-10 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek plaj voleybolu turnuvasında 28 takım yer alacak.

Nilüfer’de iki gün boyunca plaj voleybolu rüzgarı esecek. Türkiye Voleybol Federasyonu’nun Nilüfer Belediyesi iş birliği ile düzenleyeceği Pro Beach Tour Nilüfer Etabı 8-10 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek.

ABD, Azerbaycan, İran, Sırbistan, Ukrayna, KKTC ve Türkiye’den sporcuların katılacağı turnuvada 15 erkek, 13 kadın takımı olmak üzere toplam 28 takım mücadele edecek.  TVF Pro Beach Tour Nilüfer Etabı’nda,  kadınlar eleme müsabakaları ve erkekler ana tablo maçları 8 Eylül Cuma günü gerçekleşecek. 10 Eylül Pazar günü de yarı final ve final müsabakalarıyla turnuva sona erecek. Nilüfer Etabı’nda Pro Beach Tour Türkiye Serisi sezon sonu bireysel sıralama puanı ile FIVB puanı kazandıracak. Dereceye giren sporculara toplam 32 bin TL ödül verilecek.

PLAJ VOLEYBOLU (3)Plaj voleybolu maçlarına girişlerin ücretsiz olduğunu açıklayan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, spor tutkunlarını karşılaşmaları izlemeye davet etti. Nilüfer’de sporun her dalını halkla buluşturmak hedefiyle çalıştıklarını belirten Bozbey, “Spor kenti Nilüfer’de gerçekleştireceğimiz bu önemli organizasyona sesimizi duyan herkesi davet ediyorum” dedi.