İmza gününe Büyükerşen sevgisi damga vurdu (8)

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, yaşamanın anlatıldığı ‘Zamanı Durduran Saat’ isimli eserini Eskişehir Kitap Fuarı’nda imzaladı. İmza Gününe gelenlerden birçoğu Büyükerşen’in, yaşamının çocukları için iyi bir rehber olacağını belirterek, “Ümit ediyoruz ki, evlatlarımız O’nun gibi ülkesine yararlı, güzel şeyler üreten birer Atatürkçü birey olur” dedi.

İmza gününe Büyükerşen sevgisi damga vurdu (9)

Eskişehir Kitap Fuarı’nın son gününe Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in, yaşamının konu edildiği ‘Zamanı Durduran Saat’ isimli kitabın imza günü damgasını vurdu.

İmza gününe Büyükerşen sevgisi damga vurdu (7)

Başkan Büyükerşen’in kitaplarını imzalayacağı Doğan Kitapları standına Eskişehirli kitapseverler yoğun ilgi gösterdi. Hem büyük hayranlık duydukları Yılmaz Büyükerşen ile tanışan, hem de sohbet eden ziyaretçiler, kendisiyle fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler.

İmza gününe Büyükerşen sevgisi damga vurdu (6)

Kitabı imzalatmak için sıraya giren bir anne, “Hocam bu kitabı kızım Masal 20 yaşına girince kendisine hediye edeceğim. Lütfen 20 yaşını da kutlayacak biçimde Masal’ın adına imzalar mısınız” isteğinde bulundu.

İmza gününe Büyükerşen sevgisi damga vurdu (4)

Büyükerşen’in, yaşamının çocuklar için iyi bir yol gösterici olacağını inanan bir baba oğlu ve yeğeni için aldığı kitapları imzalatarak, “Ümit ediyorum ki, evlatlarımız O’nun gibi ülkesine yararlı, güzel şeyler üreten birer Atatürkçü birey olur” dedi.

İmza gününe Büyükerşen sevgisi damga vurdu (3)

Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen,  Eskişehirlilerin diğer illere göre daha çok kitap okuduğunu ifade ederek, “ Kitaplara ve  Eskişehir Kitap Fuarı’na gösterilen ilgi çok sevindirici. Zamanı Durduran Saat,  5-6 yıl önce çıktı. Fakat şimdi bile bu kitaba ilgi gösterilmesi çok mutluluk verici. Kitabı imzalamamız onlar için güzel bir anı olacak” şeklinde konuştu.

İmza gününe Büyükerşen sevgisi damga vurdu (2)