IMG_1675

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Çağdaş Sanatlar Galerisi’nin 2018’in ilk sergisi; Ahmet Telli’nin “Renkler, İmgeler, Sözcükler” Resim- Heykel Sergisi

Sanat yolculuğuna 4 Mart 2017’de Salvador Dali’nin eserlerinin sergilendiği “Salvador Dali/ Zodyak-Pantagruel” sergisi ile başlayan Odunpazarı Belediyesi Çağdaş Sanatlar Galerisi, sanatseverlerin uğrak yerlerinden biri oldu. Odunpazarı Belediyesi’nin hayat-sanat birlikteliğini sağladığı Çağdaş Sanatlar Galerisi, açıldığı günden günümüze kadar yaklaşık 20 bin kişi tarafından ziyaret edildi.

IMG_9027

9 AYDA 7 SERGİ

Sanata büyük katkılarda bulunan Çağdaş Sanatlar Galerisi, aynı zamanda da Eskişehir’de büyük bir eksikliğin giderilmesini sağladı. Çağdaş Sanatlar Galerisi, Salvador Dali’nin eserlerinin sergilendiği serginin ardından sanat yolculuğuna; Hanefi Yeter’in Ahval adlı Resim ve Heykel Sergisi, Uluslararası Suluboya Derneği işbirliği ile yapılan Suluboya Günleri’ni gerçekleştirdi. Bu süreli sergilerin dışında Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Eskişehir Odunpazarı Seramik Pişirim Teknikleri Çalıştayı ve Uluslararası Cam Festivali’nde sanatçılar tarafından yapılan eserlerinde sergilendiği galeride Gürbüz Doğan Ekşioğlu’nun Benim Kedilerim Resim Sergisi ile Uğur Çalışkan’ın “Post Apocalyptıc-Kaos ve Metamorfoz” Resim Heykel Sergisi ile 2017 yılındaki sanat yolculuğunu tamamladı.

IMG_0738

300 ESER SERGİLENDİ

7 sergi ile sanatseverler ile buluşan Çağdaş Sanatlar Galerisi’ni 9 ayda yaklaşık 20 bin

sanatsever ziyaret etti. Günümüze kadar yaklaşık 300 sanat eserinin sergilendiği Çağdaş Sanatlar Galerisi, her gün 10.00-20.00 saatleri arasında açık. Çağdaş Sanatlar Galerisi açıldığı

günden bugüne kadar; Eskişehirli sanatseverlerin yanı sıra, komşu iller ile İstanbul, İzmir ve

Ankara gibi büyük illerden gelen sanatseverler, öğrenciler ve akademisyenler tarafından ziyaret edildi.

 IMG_1748

AHMET TELLİ “RENKLER, İMGELER, SÖZCÜKLER” İLE ÇAĞDAŞ SANATLARDA OLACAK

Çağdaş Sanatlar Galerisi 2018 yılında da hiç ara vermeden sergilerle sanat yolculuğuna devam edecek. 2018 yılının ilk sergisi şair Ahmet Telli’nin “Renkler, İmgeler, Sözcükler” adlı resim, heykel sergisi olacak. Galerinin ilk karma sergi özelliğini taşıyan “Renkler, İmgeler, Sözcükler” adlı resim, heykel sergisi, 6 Ocak 2018 Cumartesi Günü saat 17.00’de kapılarını sanatseverlere açacak.

maxresdefault