söz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  kızının evi üzerine  yandaş medyada yapılan iddialara “Bir sefer gittim evine, bu kadar sıradan bir ev nasıl olur da milyon dolarlık… Versinler 1 milyon dolar, hemen verelim. Hatta 500 bin dolar veya 100 bin dolar versinler, hemen verelim” açıklamasında bulunmuştu.

Kılıçdaroğlu’nun bu açıklamasına yandaş Güneş Gazetesi yanıt vermiş  ve “100 dolar hazır tut sözünü” başlıklı manşetiyle ‘Güneş olarak biz o rezidansa talibiz, sözümüz söz” demişti.

Güneş gazetesinin manşeti üzerine CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu, gazetenin patronu Zeki Yeşildağ’a mektup yazarak daireyi alması için beklediğini yazdı.

Sayın Zeki Yeşildağ;

Sahibi olduğunuz, T Medya Yatırım San. Ve Tic. A.Ş.’ne ait Güneş Gazetesinin 20 Aralık 2017 günlü nüshasında, manşetten “100 bin dolar hazır, tut sözünü …Kılıçdaroğlu, kızının Adalar manzaralı rezidansını değersiz göstermek için “100 bin dolara satarım’ diyerek meydan okudu. Güneş olarak biz o rezidansa talibiz.” Haberi yayınlanmıştır.

Soyadımdan da tahmin edebileceğiniz üzere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nın kızı olarak size bu yazıyı yazmaktayım. Haberlerinize konu olan daire bana ait olmakla beraber ısrarla gerçekleri yansıtmayan iddialarla haber yapmaya devam etmekte ve bu daire üzerinden babamı yıpratmaya çalışmaktasınız. Son olarak yukarıda yer alan manşetle sanırım babamı köşeye sıkıştırabileceğinizi düşünme hatasına kapıldınız.

Yapmış olduğunuz haberle evi 100 bin dolar karşılığı almaya hazır olduğunuzu beyan etmiş bulunduğunuzdan teklifinize öncelikle teşekkür eder, sahibi olduğum gayrimenkulün satışı durumunda doğacak gelir vergisi, harç ve masraflar tarafınıza ait olmak üzere 100 bin ABD Doları karşılığı Türk Lirasına daireyi size satmaya hazır olduğumu bildiririm.

Daireyi satın almaya gerçekten kabul etmeniz durumunda adalar manzaralı olmayan evimde güle güle oturmanızı temenni ederim. Malum gazetenizde yayınlanan ve gerçeği yansıtmayan haberlere inanarak hareket edip sonradan hayal kırıklığına uğramayın diye sizi şimdiden bilgilendirmek istedim. 23.12.2017

İyi çalışmalar.

Zeynep Kılıçdaroğlu
İnza