IMG_1094

Artvin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıl dönümü kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) il örgütü ilimizde bulunan dünyanın en büyük Atatürk heykelini ziyaret ettiler.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Artvin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıl dönümü kapsamında Artvin’de  bulunan dünyanın en büyük Atatürk heykelini ziyaret etti.

Burada açıklama yapan CHP il Başkanı Ahmet Biber şunları söyledi,” Artvin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıl dönümü kapsamında Atatepe’de toplanmış bulunuyoruz. Bir kez daha Ata’mıza saygılarımızı, hürmetlerimizi, minnetlerimizi sunmak istiyoruz. Artvin’imizin kurtuluşunda büyük bedeller ödemiş olan, canlarını vermiş olan, o gün ki  milis çetelerimize Allahtan rahmet diliyoruz. Varolsunlar, sağ olsunlar ki bu güzel Artvin’imizi mücadeleleriyle bize teslim etmişler dedi.

CERATTEPE İLE ARTVİN YENİDEN KURTULACAK!

IMG_1092

Biber, “Artvin’imizi o zaman işgalden kurtarmışız ama bugün yeni işgalciler Artvin’imizi tekrar işgal ettiler ve bizim yaşanabilir Artvin’imizi yeşili soldurmak istiyorlar. Bizler Cumhuriyet Halk Partililer olarak veya Artvin in sevdalıları olarak atalarımızın bize emanet ettiği Artvin’imizin yeşilini soldurmayalım Artvin’imizi yaşana bilir bir Artvin yapalım. İnanıyoruzki tabanımızla hep birlikte bu mücadeleyi sürdüreceğiz

Artvin’den en kısa sürede Cerattepe’den şirketin gitmesini sağlayacağız. Bu vesileyle Artvin’in kurtuluşunun 97. Yılında  Başta Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah Arkadaşlarına şükranlarım sunuyorum. Ayrıca ilimizde bulunan dünyanın en büyük Atatürk heykelinin mimari, Sıtkı Kahvecioğlu’na geçmiş olsun diyor ayrıca teşekkür etmek istiyorum.” dedi.

HABER: SAMİ ÖZÇELİK