Halkevleri Derneği Artvin Şubesi yıllardır bir yer edinebilmek için çalışmalarını ve etkinliklerini sürdürüyor. Kendilerine ait bir yer alabilmek için çareler üretmeye çalışan Dernek üyeleri bu kapsamda  bir konser etkinliği gerçekleştirdi.

SANATÇI TOLGA SAĞ, HALKEVLERİ’NİN KONUĞU OLDU

maxresdefault

Artvin Halkevi 18.04.2018 Çarşamba günü Doğa Restaurat’ta dayanışma yemeği düzenledi.  Türkiye’nin en değerli sanatçıları arasında yer alan Tolga SAĞ’ın konuk sanatçı olduğu geceye Halkevleri Eş Genel Başkanı Nuri Günay, CHP İl Başkanı Ahmet Biber,  ÖDP İl Başkanı Sercan Dede,   TKP il Başkanı Emre sümenoğlu ve yöneticileri katılım sağladı.

Ayrıca Geceye CHP Eski Milletvekili Yüksel Çorbacıoğlu, CHP Kadın Kolları İl Başkanı Gülsen Kurul, Ardanuç CHP İlçe Başkanı Mesut Aksakal, Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir de katıldı.  Halkevleri Yeni yer için yapılan yemekli konser etkinliğine ilgi yoğun oldu.  Gecede sanatçı Tolga Sağ’dan önce Artvin Halkevleri Eski Başkanı Yasin Öztürk ve Kemalpaşa Kadınlar Korosu sahne aldı.

54a9c22c-8460-4b42-bfce-22217aaf9248

Artvin Halkevi Dermeği Şube Başkanı Dursun Ali Koyuncu’nun açılış konuşmasıyla başlayan geceye 24 Haziran da seçim kararı damga vurdu. Konuşmasında katılanlara ve destek verenlere teşekkür eden Başkan Koyuncu:

2915b22c-9cc4-4379-8c2d-d2b6b4de0ac9

 

“24 Haziran çalışmalarında başarı dileklerinde bulunarak konuşmayı bitirdi. Koyunu’nun ardından söz alan Halkevkeri Eş Genel Başkanı Nuri Günay “yağmacı talancı iktidarı durdurabiliriz, hep birlikte mücadele edebiliriz.” Diyerek çok çalışma mesajı verdi.

31f76e6b-a2c4-444b-b092-4aa9e34b6171

 

Ardından söz alan CHP il Başkanı Ahmet Biber de birlik ve beraberlik mesajı vererek halkevine böyle bir gecede bizleri bir araya getirdiği için teşekkür ederiz.” dedi. Gece, Tolga Sağ’ın türküleri ve horonlar, halaylarla sona erdi. Gecenin sonunda Halkevi Artvin Şube Başkanı Sursun Ali Koyuncu tüm katılımcılara teşekkür etti.

HABER: SAMİ ÖZÇELİK