Eyy İngiltere denen fitne merkezinde 3 gün boyunca ağırlanan zat…!
*
1.”Konuşma yaptığınız Yuvarlak Masacılar-Kraliyet Uluslararası İlişkiler Enstütüsü-Chatham House’un, Osmanlı’yı yıkan, Ortadoğu’yu parçalayan ve İslam dünyasını kana bulayan nifak ve fitnenin merkez üssü olduğunu, kurucusunun ve şimdiki sorumlusunun da Rotschild ailesi olduğunu bilmiyor musunuz?” Biliyorsunuz elbet; ama zaten “Kraliçe İslamcıları”nın İslam’la zerre alakası yoktur, onların Kâbesi Chatham House, Peygamberleri Kraliçe, Tanrıları ise İngiltere’dir”
*
2.”ABD ve onun desteklediği İsrail, Gazze’de katliam yapar, Filistinlilere kadın-çocuk demeden saldırırken ziyaret ederek ağırlandığınız Chatham House kimlerdir? İsrail’i kuranlardır… Osmanlı’yı yıkanlardır… Ortadoğu’yu parçalayanlardır… Sevr’i çizenlerdir…

Kısacası: AKP’nin lideri, AKP’nin gerçek kurucularına gidiyor!”
*
Çok az değiştirdiğim ve CHP yerine AKP koyarak düzenlediğim yukarıdaki sözler, iktidar yanaşması 2 gazeteci(Ömer Turan, Fatih Tezcan)ye ait. Bu sözleri, CHP genel başkanı Kılıçdaroğlu, 8 Aralık 2017’de gerçekleşen İngiltere ziyaretinde, CHATHAM HOUSE’u ziyaret edip konuşma yaptığı zaman yazmışlar. Adı geçen kurum hakkında yazılanlar ise doğru.
*
Bu örgüt, Rotschild ailesinin yaklaşık 300 yıl önce kurduğu, halen de uluslararası sermaye piyasasının yönetilip yönlendirildiği; yalnız küresel ekonominin değil, ülkelerin başına getirilecek siyasetçilerin bile belirlendiği, en etkin merkezdir.

O ailenin bir zamanlar Osmanlı’ya en çok borç veren örgüt olduğunu, İsrail’in kuruluşunda en büyük para desteğini sağladığını da unutmayalım.
*
Şunu hatırlayalım bir de:
*
Büyük zafer sonrasında, Lozan’da, İngiliz delegasyonu başkanı Lord Curzon, oldukça çetin ceviz çıkan İsmet Paşa’ya, dişlerini sıkarak şöyle diyordu:
*
“İsmet paşa, Lozan Görüşmeleri sırasında sunduğum her öneriye itiraz ettiniz. Saygı duyarım. Ama bilin ki bunları bu günlük cebime koyuyorum. Yarın ekonomik sıkıntılar yüzünden bize başvuracağınız zaman, bunları teker teker önünüze koyacağım.”
*
Şimdi de şuna bakalım:

Hükümet sözcüsü kâğıtlardan, Takvim gazetesi genel yayın yönetmeni Ergün Diler 11 Mayıs 2018’de köşesinde; “ABD’de, Pentagon’un aksine, Rothschild Ailesi Türkiye’de iktidar değişimi istemiyor. Pentagon ile Türkiye arasında ipler koptu. Son yıllarda yaşanan pek çok olumsuz gelişme, iki müttefik ülkeyi birbirinden uzağa itti…  AİLE’NİN  TÜRKİYE içindeki planları ise farklı.”diye yazdı.

Demem o ki; Sn. Erdoğan’ın İngiltere ziyaretinin ardındaki anlamı, Chatham House’daki sözde atarlanmalarını, bu bilgiler eşliğinde değerlendirin lutfen.
*
IMF’ye borç vermekle övünen iktidarımız, şanlı dedesi Osmanlı’nın son 100 yılında sıkça yaptığı gibi; maalesef durmadan EYYY çektiği üst akılın eteğindedir şimdi. “Bize biraz daha borç verin, seçim üstü ümüğümüzü sıkmayın. Ben sizin has adamınızım. Beni süpürmeyin!” demek ve bağlılığını tazelemek için gitmiştir oraya. Lord Curzon’un öngörüsü haklı çıkmıştır yazık ki.

18 Mayıs 2018 günlü Yenikapı Mitinginin de kurak havaların başlangıcına işaret eden, kuru gök gürültüsü olmanın ötesinde bir anlamı olmadığını unutmayın.
*
Toplum gücünü üretimden alır çünkü. Embesilleştirilen, tembelleştirilen, hazırdan yiyen  toplumlarsa, tıpkı bizdeki gibi, göstermelik şovlarla avunurlar.19 Mayıs 2018 SALİH ALTUN