Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Suruç olayı ile ilgi ortaya attıkları iddialar AKP’den milletvekili aday adayı olan Doç.  Dr. Hüseyin Şeyhanlıoğlu tarafından yalanlandı.

AKP’li milletvekili İbrahim Halil Yıldız ve ailesini suçlayan Dr. Hüseyin Şeyhamlıoğlu’nun hicrethaber.com ’ da yer alan yazısı aynen şöyle:

Suruç olayı yeni bir Roboski’dir….”

AK Parti milletvekili adayı olaydan 3 gün önce 1 TL’ lık eşyaların satıldığı ucuzcu bir dükkanı ziyaret ediyor. Dükkan sahibi Adam eski bir HDP ‘li olduğunu ve siyaset defterini kapattığını tövbe ettiğini söylüyor…Bize daha gelmeyin diyor. Olay günü milletvekiliyle  yaklasik 50 kişilik grubuyla gelince tartışma çıkıyor ve yıldız ‘ın meşhur tefeci abisi adama küfür ediyor. Adam da içerde kadınlar olduğunu ve gitmelerini söylüyor…Bu esnada tartışma silahlı saldırıya dönüşüyor ve yıldızın kardeşleri ateş ediyor adam ve oğlu yaralanıyor…bunu gören dükkan sahibi adamın yeğeni pompalıyla gelip yıldızın tefeci abisini vuruyor.

Yıldızın adamları yaralı adam ve oğlunu hastanede oksijen tüpünü kafasına vurarak öldürüyor. Hastane kameralarını bozan ve polis dahil herkesi dışarı çıkaran yıldızın adamları 2 oğul ve babayı Suriye’deki olaylar gibi bir vahşi bir şekilde infaz ediyor..

3’ü de oruçlu olan ve gariban bir aile olan dükkan sahibinin eşinin ağıtları bana bunu yazdırdı.

1. Adamlar asla PKK’lı değildir.
2.Olay sonradan görme tefecilikleriyle bilinen Yıldız‘ın hakaretleriyle başlamıştır.
3. Devlet görevini yapmamıştır.
4. Cumhurbaşkanına yanlış bilgi verilmiştir.
5.bu olay tam bir roboski kumpas olayıdır.
6. Pilotlar hatalı atış yapınca “sıçtık” derler…
7. Tefeci zalimlerin pisliğini temizlemek AK Partiye yakışmaz ve mutlaka suçlular cezalandırılmalılar.
8. Olay seçimden önce aydınlatılmalı ve kamuoyuna paylaşılmalıdır…
9. Bu olay Şanlıurfa’da ciddi infiale ve oy kaybına yol açacaktır….
Bir zulmu ancak duyurabiliyorummmmm…
Doç. Dr. Hüseyin ŞEYHANLIOĞLU

Öte yandan yaşamını yitiren esnaf kardeşlerin annesi Emine Şenyaşar mezarların başında Bir değil iki değil hangi birine yanayım. Ah Tayyip Erdoğan, sen vurdun oğullarımı sen vurdun diye ağıtlar yaktı.