Türkiye batarken, ülkede güllük gülistanlık varmış gibi haber yapan, yazı yazan soytarılar aynı zamanda bu ülkeyi güya en çok sevdiğini iddia eden, milliyetçi muhafazakar kesim, ülkeye en büyük ihaneti etmeye devam ediyorlar.
Onlar IMF’nin kapısına utanmadan dönmeyi tasarlarken, bizler ülke halkına kooperatifleşmelerini ve tüm alanlarda üretimi öneriyoruz. Devleti yönetenlerin ülke halkını düşünmediği gerçeğini artık herkesin görmesi gerekir. Ülke yönetenlerine rağmen kendi yolumuzu kendimizin çizmesi gerek. Dünya kartellerine ülkeyi peşkeş çekmek için ülkede iktidar olanların, bu ülkeye bir çivi dahi çakmayacaklarını görün artık.
İşçiler, iş insanları ülkemiz dünya kartellerinin kıskacı altında. Yerli burjuva da tehdit altında, işçi sınıfı da…!
Neoliberal politikalar ülkemizi yağmalıyor. Bu politikaların resmi kuvvetler komutanı Recep Tayyip Erdoğan’dır, milis kuvvetler komutanı Devlet Bahçeli’dir.
İkisini de ülke kaynaklarını yabancı şirketlere peşkeş çektikleri için Türk halkına şikayet ediyorum.
Ülkede üretim yapmak yerine, halka her şeyi dışarıdan almanın bir başarı olduğunu yutturmaya çalışmaları, halk düşmanlığından başka bir şey değildir.
ABD ile kavga yapıyormuş gibi davranmaları yalandır. ABD’nin en güzel uşaklığını ancak böyle kamufle ederek yapıyorlar.
Ordu tamı tamına ABD’ye bağlanmış, ekonomi tamı tamına ABD’nin programına bağlanmış, beyefendiler ABD’ye posta koyuyorlarmış.
Yerel bir ekonomik model yaratılmadan hiç kimseye bu ülke mutluluk vermeyecek. Onun yolu da dayatılan vahşi kapitalist sistemi reddetmektir.
Yolcu Haber Adına
Özer Topçu