Muharrem İnce’nin  ekonomideki çöküşe ilişkin sosyal medya hesabında yaptığı  “Sivil Toplum Kuruluşu olduğunu iddia eden yapılanmalar, neredesiniz?” sorusuna Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB)’dan yanıt geldi.

Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği , Muharrem İnce’yi “Asıl soru, şimdiye kadar neredeydiniz?” sorusuyla yanıtladı.

TMMOB’nin sosyal medya hesabındaki yanıtı şöyle:

“Sayın İnce, aslında sormamız gereken soru, şimdiye kadar nerelerdeydiniz? Bu krizi biz yaratmadık, bedelini bize ödetmeye çalışan hiçbir programın parçası olmadık, olmayacağız.

Sizin de hatırlamak zorunda kaldığınız mücadele geleneğimizin yaratıcısı ve takipçisiyiz. Şimdiye kadar olduğu gibi yüreğinde insan ve halk sevgisi olan herkesle, insanca bir yaşam için mücadele etmeye devam edeceğiz.

Bizler üreten, kalkınan, hakça paylaşan, tam bağımsız bir Türkiye idealinin yılmaz neferleriyiz. Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber, ya hiçbirimiz…

Mühendislerin, mimarların ve şehir planlamacılarının “çatı örgütü” TMMOB olarak mücadelemize devam ediyoruz… Sizleri de yanımızda görmek istiyoruz!”