ERKAN BALTA 3 AYDIR MİLLETVEKİLİ ADAYI OLARAK HALKI SELAMLMAYA DEVAM EDİYOR

24 Haziran’da yapılan genel seçimlerde adaylar, araçları giydirmiş, seçim propagandasında bulunmuştu. 24 Haziran’da kimlerin milletvekili seçildiği ise tescillenmiş.  Adalet Ve Kalkınma Partisi’nden Artvin Milletvekilliği’ne Av. E. Erkan Balta,  Cumhuriyet Halk Partisi’nden Av. Uğur Bayraktutan  27. Dönem Milletvekili olarak 2 avukat  TBMM’ye gitti.

Seçim propagandaları yasakları seçimin yapılacağı 23 Haziran 2018  tarihinde saat 18.00 itibarıyla başlamış, bu yasaklar  kapsamında  bilbortlar, duvarlardaki afişler,parti flamaları indirtildi, Seçim propaganda amaçlı  giydirilmiş araçlardan fotoğraf ve yazılar çıkarttırıldı.

 SEÇİMLERİN ÜZERİNDEN NEREDEYSE 3 AY GEÇTİ!

Seçimlerin üzerinden 3 aya yakın zaman geçti. Ancak Adalet Ve Kalkınma Parti’nin  seçim amaçlı giydirilmiş propaganda aracı olduğu gibi  Artvin’e çıkarken İtfaiye Müdürlüğü yakınında, daha önceleri de itfaiye müdürlüğünün önünde duruyordu. Yaklaşık 3 aydır Milletvekili olan Av. Erkan Balta’nın hala  Milletvekili Adayı olarak fotoğrafıyla yolun    yan tarafında aylardır park edilmiş halde durmasının anlamını çözemeyen vatandaşlar, gazetecilere konuyu aksettirerek, bunun neden yazılmadığı sorusunu soruyor.

DİĞER PARTİ ARAÇLARINA SEÇİMDEN BİR GECE ÖNCE SÖKTÜRÜLEN GİYDİRMELER,  AKP’NİN BU ARACINA NEDEN SÖKTÜRÜLMÜYOR!..

Artvin halkı adına soruyoruz; 24 Haziran seçimlerinin üzerinden neredeyse 3 ay geçti.  Bu propaganda amaçlı giydirilmiş araç neden yolun yanında aylardır park edilmiştir?  Erkan Balta millet 3 aydır milletvekili olduğu halde aracın üzerinde neden hala milletvekili adayı yazıyor? Seçimler bittiğine göre emniyet tarafından diğer bütün partilerin araçlarına söktürülen giydirmeler, bu araçtan neden söktürülmedi. Neden burada durmasına göz yumuluyor?

EĞER BU BİR YENİ SELAMLAMA YÖNETMİ İSE ADAY KISMINI SİLİN MİLLETVEKİLİ YAZIN!

Eğer maksat halkı selamlatmak ise o zaman milletvekili adayı kısmını silin milletvekili yazın biz de Artvin Milletvekili araç reklamı ile halkı selamlıyor diye haber yapalım. !. Adalet Ve Kalkınma Partisi Artvin Milletvekili Erkan Balta’nın bu durumdan haberi var mı?  Burada konunun ana aktörü olarak bunu nasıl değerlendirdiğini Artvin Halkı’na açıklayacak mı?

HABER: SAMİ ÖZÇELİK