BURAYA VARACAĞI BELLİYDİ

Kimi, karısının üstünde hayal etti. Kimi, kocamla yattığımda alamadığım zevki, onu  seyrederken alıyorum, dedi.Kimi, bütün Müslüman kadınlar emir’in nikâhlı malı, helalidir. Tepe tepe kullanma hakkına sahiptir, dedi. Kimi, cariyesi olarak kabul ederse şunca yıllık yuvamı yıkar, kocamın da çocuklarımın da gözünün yaşına bakmam, şerefle koşa koşa giderim diye yaltaklandı. Kimi, peygamberin yarım bıraktıklarını tamamlamak için gönderildiğini iddia etti. Kimisi, ona oy vermeyen cennete gidemez, dinsiz kafirdir dedi.Ne demediler ki…

İşin buraya geleceği belliydi. Sonunda, Erdoğan, Allah ilan edildi. Hem de bir rektör tarafından. Öyle dil sürçmesi falan değil. “Erdoğan’a itaat farzdır” derken,farzın, yalnız ve ancak Allah’a özgü olduğunu bilmez mi kooocaman profçuk.

Evet evet, yanlış falan anlamadınız.”Erdoğan’a itaat farzdır” fetvası verilmiştir. Farz kavramı, Allah’tan başka hiç bir varlıkla yan yana gelemez. Farz dendiğinde, Allah’ın emri demeye gerek yoktur. Çünkü farz zaten Allah’ın emri demektir.

Hiç kimse sözü oraya buraya çekip bahane aramasın.söz gün gibi açıktır. “Erdoğan,a itaat etmek farzdır” demekle; Erdoğan, Allah ilan edilmiştir.

Bu bir sınavdır. Görelim nasıl Müslüman, ne kadar dindarsınız. “Bre zındık” deyu, kulağından tutup titrine uygun bir yere koyacak mısınız -elbette kapının önüne koymazsınız- bu   yalakalığın dozunu bile ayarlayamaz, beşinci sıradan birini sıraya çıkarıp rektör eylediğiniz mübarek rektörünüzü.

DAHA BETER OLACAKSINIZ

Kamu çalışanlarına zam görüşmeleri yapılırken  Mustafa Kemal’e, milletvekillerine ne kadar zam yapalım diye sorarlar. Yanıtı çok net ve kesindir: “Öğretmen aylığını geçmesin !..”

Böyle Muhteşem Bir İnsana düşman olup vekilinden on beş kat daha az maaş veren; çalışanına yüzde üçlük beşlik zammı çok görüp bütün lüks masrafları, milletin sırtına yüklenmişken, kendi maaşına yüzde yirmi altı zam yapan bir parti liderine tapınan; öncelikle ve özellikle öğretmenler, tüm çalışanlar ve de “Dünyanın en tuhaf mahlukları” daha da beter olsun. Olacak inşallah, aamiin !..

Ha bu arada biz insanlar mı… Alışkın dert, adamı öldürmez. Zalimlerin zulmüne inatla direnip dik sürünmek bizim şanımızdandır.