Devlet dediğin,
Halkın sağlık sorununu çözer, bizimki, yapılmışı bozdu. Hastaneleri adamlarının ticaret hanesi yaptı.
Devlet dediğin,
Halkının eğitim sorununu çözer, bizimkisi, yapılmışı içinden çıkılmaz hale getirdi. Eğitim denince ahlaklı bir insanın oturup, saatlerce ağlayacak kadar rezil bir tahribat söz konusu. Dünyanın en haysiyetsiz keşmekeşini yarattılar.
Devlet dediğin,
Yol yapar, köprü yapar, havaalanı yapar. Bizimkisi yolu, köprüyü, havaalanını adamlarına iş kapısı yaratma derdinde…
Devlet dediğin,
Orduyu ve dini siyasetten uzak tutar. Bizimkisi, ikisini de siyasetin tetikçisi yaptı.
Devlet dediğin,
Yargı sistemini siyasetten tamamen arındırır. Bizimkisi yargıyı kendisinin koruması, yaveri yaptı…
Devlet dediğin,
Özerk bir merkez bankası kurar ve siyasetten uzak tutar. Bizimkisi, talimat üstüne talimat gönderek, orayı, babasından kalma şirket gibi yönetiyor.
Devlet dediğin,
Sağlam, tutarlı, onurlu ve de planlı bir üretim sistemi kurar.
Bizimki, üreten ne kadar fabrika varsa hepsini sattı. Kurulu olan hayvancılık kurumlarını (Et Balık Kurumu) gibi kurumları kapattı. Hayvancılığı tamamen bitirdi. Dünyanın en büyük hayvancılık yapan şirketleri, İstanbul’un etrafında büyük büyük ahırlar kurmak suretiyle, dışarıdan hayvan getirip, orada bir süre hayvanı şişirip piyasaya sürmelerini sağladılar.
Bu devleti yöneten zant’ın talimatıyla Cargill’in ülkemizde fabrika kurmasına izin vermesi üzerine, ülkede şeker fabrikalarının dibine dinamit konulmuştur. Şeker pancarı üretimi ABD’li şirket için bitirilmiştir.
Devlet dediğin,
Halkın, her an tükettiği, patates, soğan, patlıcan, biber, nohut, fasulye, pirinç gibi ürünlere, sene içinde yüzde beş yüz zam yaptırmaz. Onların üretimini planlamayı beceremeyen iktidar, ne anlatsa yalandır.
Mesela, Recep Tayyip Erdoğan ile Devlet Bahçeli sabah akşam Suriye ile yatıp kalkıyorlar. Yahu siz ülkenizi yönetemiyorsunuz. Bırakın bu Suriye işini, orada beka meka sorunu yok. Sorun varmış gibi siz konuşuyorsunuz. Sınırlarını kapat, halkınızı nasıl perişan ettiğinize bakın. Taze soğan 18 lira olmuş, kurusu 9 lira. Bu sizi utandırmıyor mu?
Devlet Bahçeli, Recep Tayyip Erdoğan’ı iktidarda tutayım diye bu ülke halkına her gün ihanet ediyor.
ABD’li Cargill Şirketinin bu halkı sömürmesi için, şeker fabrikalarını kapatacak kadar ABD’ye göbeğinden bağlanmış bir Recep Tayyip Erdoğan’ı iktidarda tutmak için, vatan, bayrak, beka sorunu gibi yaygaraların ne milliyetçilikle, ne ülkücülükle alakası vardır.
Bu iki zat ABD’cidir.
Halkı kandırıyorlar.
Filistinliler başta olmak üzere, tüm islam alemini de kandırıyorlar.
İsraillilerin her Filistinliyi öldürmelerinde, kendilerini müslüm ve Türk olarak tanıtan bu şahsiyetler İsrail’i Malatya Kürecik’te ki üsten koruyorlar. İsrail, Filistinlilere o üsse güvenerek saldırıyor, katlediyor.
Her ölen Filistinlinin sorumlusu bu iki şahıstır.
Bu ülkenin beka sorunu varsa, incirlik üssü, Kürecik üssü ve Ege Ordu’daki NATO karargahıdır.
Suriye sınırında Türkiye’yi tehdit eden hiç bir güç yoktur.
Bu ülkenin bekası, patatestir, soğandır, patlıcandır, fasulyedir, nohuttur.
Bu ülkenin bekası, emekçilerin ücretleridir.
Bu ülkenin bekası, içi boşaltılmış, satarak batırılan ülke ekonomisidir.
Bu ülkenin bekası. ülkeyi militarist söylemler söyleyerel emperyalistlere peşkeş çeken Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçelidir.
Milliyetçilik, ülkücülük, müslümanlık Türkiye Cumhuriyeti Ordusunun Tank ve Palet Fabrikasını, babanızın malıymış gibi bir ahbanınız aracılığıyla Katar Ordusuna peşkeş çekmekse, kahrolsun sizin milliyetçiliğiniz, kahrolsun sizin ülkücülüğünüz, kahrolsun sizin müslümanlığınız.
Zillette, illete en çok size yakışıyor.