Bayburt’un düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümünün kutlandığı etkinlikte aralarında Bayburt valisinin de olduğu protokol tribünü, İstiklal Marşı okunduğu sırada ayağa kalkmadı.

Yeniçağ Gazetesi’nde yer alan habere göre, Bayburt’un düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü etkinleri başladı.  Törene Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Mete Memiş, Garnizon Komutanı Tankçı Albay Davut Balibaşa, İl Emniyet Müdürü Sezayi Er, Aydıntepe Kaymakamı Mustafa Akın, Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, Belediye Başkan Yardımcısı Nesimuttin Selçuk, AKP Bayburt İl Başkanı Hacı Ali Polat, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

KİMSE AYAĞA KALKMADI!

Öte yandan Bayburt’un düşman işgalinden kurtuluşunun kutlandığı etkinlikte büyük bir skandal yaşandı. Aralarında Bayburt Valisi’nin de olduğu protokol tribünü, İstiklal Marşı okunduğu sırada yerinden kalkmadı.

Daha önce de (16 Mayıs 2013) Beylikdüzü’n yapılan bir toplantıda Beylikdüzü kaymakam ve AKP heyeti ayağa kalkmayarak İstiklal Marşı’na  aynı saygısızlığı  yapmışlardı.

İşte Beylikdüzü’nde ayağa kalkmayarak İstiklal Marşı’na saygısızlık edenler:

Beylikdüzü İlçe Kaymakamı  Ahmet Mesut Demirkol,
Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın,
AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı İbrahim Bülbüllü,
Av.Ercan Ay,
Bizimkent  Dernek Başkanı Nusret Yılmazer,
Beylikdüzü Sahil Mahallesi Muhtarı Yusuf Yakup Kendir,
Aras Marmara Vakfı ve Beylikdüzü eski Belediye Başkanı Vehbi Orakçı..