CHP Antalya milletvekili Deniz Baykal, 16 ay sonra TBMM’de yemin etti. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu da Genel Kurul’da hazır bulundu.

TBMM’nin bugünkü oturumunda, Başkan vekili Levent Gök Deniz Baykal’ı, milletvekili yemini etmek üzere kürsüye davet etti. Bu arada milletvekilleri Baykal’ı ayakta alkışladı. Baykal, kürsüye gelirken milletvekillerini eliyle selamladı.

Baykal, kürsüde milletvekili yemini etti. Yeminin ardından da Genel Kurul’da bulunan milletvekilleri Baykal’ı yine alkışladı.

Yemin törenini ardından siyasi parti temsilcileri Baykal’a hoşgeldin ve geçmiş olsun konuşması yaptı.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, “Saygın devlet adamı Cumhuriyet Halk Partisi önceki Genel Başkanı, değerli büyüğümüz, örnek aldığımız şahsiyet Sayın Deniz Baykal’ın uzun bir aradan sonra TBMM çatısı altında Cumhuriyet Halk Partisi grubu ve değerli vekillerimizle birlikte olmasından dolayı büyük bir mutluluk ve onur duyuyoruz. Kendisine hoş geldin diyoruz. Bundan sonraki hayatından yine hep birlikte ülkemizin mutluluğu ve geleceği için çalışmanın mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız. Kendisine saygılar sunuyoruz.” dedi.