BU BİR İHBAR MEKTUBUDUR.

Evet bu bir ihbar metubudur. Hey savcılar bu mektubu dikkate alın ve gereğini hemen yapın.
Hem kendimi, hemde Fetönün birlikte iş tuttuğu suç ortaklarını ihbar ediyorum.

Yıllarca birlikte iş tutup devletin tüm kademelerini cemaat üyeleri ile paylaşırken, ülkeyi kendiniz için dikensiz gül bahçesine çevirmeye çalışırken, herşey iyiydi. Ne olduysa birden bire karşılıklı Kılıçlar çekildi.
17-25 Aralıktan önceki balayı bitti. Kavga başladı.
“Muhterem Hoca Efendi” “Muhterem Büyüğümüz Özledik artık gel. Dön yurduna” söylemkerinin yerini “İninize gireceğiz. İninize.” “Söyleyin bakayım. Bizden önce kaç valiniz vardı. Şimdi kaç valiniz var. Ne istediniz de vermedik.” Söylemleri, saldırıları aldı. Adeta bir cadı avı başladı. Ancak bu cadı avına; hakimler, savcilar, polisler, öğretmenler takılırken ne hikmetse;
Fetullah Gülen’in önünde diz çöküp, el etek öpen, objektiflere gülerek poz veren Akp li Bakanlara, vekillere kimse bir şey demiyor. Fetö cü biriyle arkadaşlık etmiş sıradan bir memur işiden olup, tutuklanırken. Fetöcüleri vali yapan, her istediklerini veren Cumhurun başı hala görevinde. Öncelikle onun bu halktan Özür dileyip, savcılara gidip hesap vermesi, Hiç değilse istifa etmesi gerekmez mi? Demokrasi ahlakının gereği bu değil midir?
Yıllarca birlikte iş tutacaksın. Çıkarlarınız çatıştığında düşman olacaksın. Sonrada firsat bu fırsat misali. Herkesi eski muttefikinin yerine koyup saldıracaksın, susturmaya çalışacaksın.
Üzüm yeme niyetiyle Bağcı dövme niyeti arasındaki fark epeyce fazladır. Bunlar üzüm yemekten çok bağcıyı dövüp bağı elegeçirme niyetindeler. Önce bağcıyı Fetö ile birlikte dövmek istediler. Şimdi hem Fetö yü, hem bağcıyı, hemde bütün halkı dövüp hem bağı hem bütün ülkeyi elegeçirmek niyetindeler.
Evet. Eğer yıllardır Fetö ve onun ekibine karşı mücadele etmiş Cumhuriyet Gazetesi yazarları ve yöneticileri Fetöcü iseler. BENDE FETÖCÜYÜM.

Niyetiniz herkes tarafından bilinmektedir. Size üzüm de yedirmeyeceğiz, bağcıyı da dövdürmeyeceğiz.
Hodri meydan. Zulmünüzü artırın. Daha da artırın.
“Zulmünüz arta ki tez zeval bulasınız.”

Hasan Kaplan