Ak troller Beşiktaş saldırısında hayatını kaybedenlerin cenazesinde Erdoğan’a yönelik bakışlarıyla dikkat çeken çocuğu ve ailesini hedef gösterdi.

Cenaze töreninde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a “ters baktı” denilen şehit oğlu AKP’lilerin sosyal medya lincine uğradı. Babasını kaybeden acılı çocuğun Tayyip Erdoğan’a bakışlarını “saygısızlık” ve “düşmanlık” gibi gösteren AKP’li sosyal medya trolleri çocuğu ve ailesini hedef gösterdi.

bakis1

AKP’nin sosyal medya trol hesaplarından biri olarak bilinen @eski_istanbulum kullanıcısı, “Aşağıdaki bu görüntüde ya kendi siyasi bakışı ile Reis’e nefret kusan bir genç görüyoruz, ya da önceden tembih edilmiş bir çocuk. Bu ülkede neredeyse şehidi olmayan aile yok gibidir. Ama bu ülkede hiç bir aile Cumhurbaşkanına cenazesinde böyle seviyesiz davranmaz.Bu bakış ailesinin veya yakınlarının provakasyonu sonucu yapılmış ise sonradan bu aile hakkında mutlaka araştırma-işlem yapılmalı. Acıları yeni ama bir süre sonra bu çocuk ve ailesi araştırılmalı, telefon kayıtlarına falan bakılmalı. ” mesajı atıldı.