58862_360 Kişilik özel koruma ordusu olmadan sokağa çıkamayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı “Allah bizi koruyor dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı. Beyaz TV canlı yayınına katılan Gökçek, 39 kişinin şehit saldırıyla ilgili yaptığı açıklamada ““Cenabı Allah Tayyip Erdoğan’ı koruyor. İnşallah koruyacak. Bakın darbe akşamı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 dakika ile yakalayamıyorlar. Başbakanımızı 5 dakika ile yakalayamıyorlar. Ben kendi nefsimden biliyorum. Beni yarım saatte yakalayamıyorlar. Bir tane bakan yakalanmadı. Şimdi bu bizim meziyetimizden, bizim gücümüzden mi oluyor. Hayır bir himayeden oluyor. Bir korumadan oluyor. Bu da Cenab-ı Allah’ın korumasından.” İfadesini kullandı.

korkma-biziz-halk-gokcek-e-60-kisilik-ozel-koruma-ordusu-45437-5Geçen Yıl kendisine 60 kişilik Özel Koruma Ordusu Kurdurdu.
İ.Melih Gökçek  60 kişilik özelkoruma ekibi kurdurdu. Geçen yıl yapılan ihaleyle 6.2 milyon liraya kurulan ekibin görevi Başkan Gökçek’i 24 saat korumak. 57 özel güvenlikçi, 3 de amirden oluşan ekip için ödenen ücret 18 ayı kapsıyor.

Acaba İ. Melih Gökçek “Allah bizi koruyor” derken neyi kastetti?