Hakkındaki iddiaları cevaplandırmak için , farklı bir yöntem izleyen CHP İstanbul Milletvekili ve PM üyesi Eren Erdem,   FETÖ ile Mücadelesini belgelerle anlatarak, “atılan  iftiralar , yapılan kumpaslar çökmüş, çamura gömülmüştür”  dedi.

FETÖ İLE MÜCADELE

Dün gece Tweetter’ dan 164  mesaj atarak, hakkındaki tüm iddialara belgeleri ile cevap veren Erdem, “Bu belgelerden sonra , AKP nin  algı operasyonu çökmüştür.  Elimiz kalem tuttuğu günden beri, FETÖ ye karşı en açık mücadeleyi biz verdik, Bunlar cemaat, hizmet diyerek hasret türküleri söyledikleri bir dönemde , ilk defa  bu yapıya “örgüt” diyen benim. Şimdi , sahibinin sesi kalemşorlar, bizleri FETÖcülükle itham ediyorlar. Bunlar FETÖ ile, koyun koyuna yatarken, biz daha 7 Mart 2013’te  “Gülencilik büyük bir vebadır” demişiz. Yine 13 Ağustos 2012’de “Pensilvanya ABD’nin Ilımlı İslam projesinin merkezidir” demişiz.  Yüzlerce makale , yüzlerce konuşma yapmışız. Bunların tamamı kayıt altında ve her kesin erişebileceği  arşivlerdeyken, görevi sadece   İftira, sahtekarlık ve yalan söylemek olan, AKP basını, bizleri Fetöcülükle suçluyor. Eren Erdem’in bu güne kadar ne yaptığı açık seçik ortadadır. Yazdığımız kitaplar, FETÖ cüler tarafından toplatıldı, hakkımızda davalar açıldı.Yetmedi ajanlık suçlamaları ile karşı karşıya kaldık. Ama doğru bildiğimiz yoldan asla geri dönmedik. Bu vebalı örgütün Emperyalizmle iş birliği yaparak Askeri Darbe yapacağını 2014 yılında seri halde Karşı gazetesinde ben yazdım. O gün Fetöcüler ile gerdek odaları düzenler, bu gün bizleri kripto olmakla suçlayanlardır. Biz kriptonun ne olduğunu bilmeyiz, ne olduğunu bilenler, herkesi kripto olmakla suçlayanlardır.

Yine aynı dönemde , Post  Modern  Darbe yaklaşıyor , Halk ipleri eline almalıdır diyerek Halkı Sokağa çağırdığını belirten Erdem, “.. halk kendi kaderini tayin yetkisini eline almalıdır. Ve Halk Sokağa çıkmalıdır” çağrısını Aydınlık Gazetesinde 27.12.2013 tarihli köşesinde yazdığını ifade etti.

Fetö’nün zararlı bir örgüt, şeytani bir yapı olduğunu, her defasında yazdığını, bununla yetinmeyerek, yaptığı her konuşmada dile getirdiğini ifade eden Eren Erdem, “Söylediğimiz her söz , yazdığımız her yazı kayıt altındadır. Geçmişte FETÖ ye övgü düzenlerin bizleri suçlaması bir şeyleri kapatmanın hedef şaşırmanın telaşıdır. Yayınladığımız her belge bu iftiracıların, çöküşünün kanıtıdır. Bunlar geçmişte FETÖ ye söyledikleri bir tek olumsuz sözü göstermezler. 15 Temmuzu fırsata çevirmek isteyenler bilmelidir ki; attıkları iftiralar, çevirdikleri dolaplar onları asla bu çamurdan kurtaramayacaktır. Adalet er-geç onların yakasına yapışacaktır.

Kendisi ile ilgili hergün yeni iftiraların atıldığını, artık bununla yetinmediklerini ifade eden Erdem, işi savcılara ,hakimlere talimat verecek dereceye kadar ileri götürdüler. Bu gazeteci bozmaları cesaretlerini kimden alıyor. Bu nasıl bir gözü dönmüş lük  nasıl bir ahlaksızlıktır dedi.

SARİN GAZI

Her doğru sözü , çarpıtarak yayınlayanlar şeytanın ta kendisidir. Sarin Gazı konusunda Avrupalı müttefiklerimizi uyardığımız konuşmamızı “Türkiye Suriye’ye Sarin gazı satıyor” şeklinde haber yapanlar, her şeyden önce alçak bir müfteridirler. Yaptığım konuşma ortada, TBMM tutanaklarında yerini almış ve içinde , Türkiye sözü dahi geçmezken bunu yazanlar, alçak değil de nedir?

164 Twettin tamamın da belge yayınlayan Eren Erdem, yayınladığım bu belgelerden sonra Yandaş medyanın ve arkasındaki gücün tüm iftiraları çökmüştür. Gerekirse daha binlerce belge yayınlayabilirim. Artık AKP nin ve yandaş tayfasının alı oluşturmaya ve  dezenfarmasyona, son vermesi gerekmektedir.

Tüm belge ve bilgileri halkımızın bilgisine ve her zaman inandığım adalet duygusuna sundum.

Takdir Halkımızındır.