IMG-20171002-WA0007

Şavşat’ta kaya kütlesi seyir halindeki otomobilin üzerine düştü. Şavşat’ın Sesi gazetesi muhabiri Caner Altunkaya’nın bildirdiğine göre Şavşat’ta aşırı yağış sonrası yamaçtan kopan kaya kütlesi seyir halindeki otomobilin üzerine düştü. Olayda otomobilde sıkışan 3 kişi hayatı feci şekilde can verdi.

Olay, Şavşat İlçesi Eskikale Köyü yakınlarında bu sabah saatlerinde meydana geldi. 47 yaşındaki Ahmet Çoban’ın kullandığı 06 ANS 117 plakalı otomobilin üzerine seyir halindeyken yamaçtan kopan kaya kütlesi düştü. Olayda sürücü Ahmet Çoban ile oğlu 6 yaşındaki Umut Çoban ve otomobildeki 52 yaşındaki Yunus Çoban ezildikleri otomobilde feci şekilde can verdi. Otomobildeki 46 yaşındaki İsminur Koker ise yaralı olarak kaldırıldığı Şavşat Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Olay yerine ulaşan Artvin AFAD’ın yanı sıra Artvin ve Şavşat İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kaya kütlesinin aracın üzerinden kaldırılması ile otomobilde sıkışan cesetler çıkarılarak Şavşat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

HABER: SAMİ ÖZÇELİK