Yaşam Boyu Sanat Sergisi (3)

Zehra Çobanlı Sanat Merkezi’nde eğitim gören her yaştan 37 kursiyerin eserlerinden oluşan Yaşam Boyu Sanat Sergisini gezen Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen, küçük kursiyerlerin eserlerini beğenerek, sanatı bırakmamalarını istedi.

Yaşam Boyu Sanat Sergisi (4)

      Eskişehir’de sanata gönül veren farklı yaşlardan, farklı meslek gruplarından kursiyerlerin yaptığı seramik ve resimlerinden oluşan Yaşam Boyu Sanat Sergisi, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Turgut Özakman Sergi Salonunda açıldı.

Çocuk, genç ve yetişkin sanatseverler, seramik Sanatçısı Zehra Çobanlı’nın Sanat Merkezindeki çalışmalarda hissettiklerini, öğrendiklerini, duygularını kağıda ve çamura aktardıkları sergini açılışına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da katıldı.  Her sanatçının eserlerini büyük bir dikkatle inceleyen Başkan Büyükerşen, küçük kursiyerlerin gerçekleştirdiği eserleri çok beğendi. Kendisiyle fotoğraf çektiren küçük kursiyerleri kutlayan Başkan Büyükerşen, sanat çalışmalarına devam etmelerini öğütledi.

Yaşam Boyu Sanat Sergisi (5)

32 sanatçının 200 seramik, resim sanatı eserinden oluşan Yaşam Boyu Sanat Sergisi, 12 Kasım 2017 tarihine kadar açık kalacak.