Ne yazarsan suç artık.
Seviyorum de, suç…
Sevmiyorum de, suç..
Kurtuluşa kadar savaş de, suç…
İnadına barış de, suç…
Eyyyyy de, suç…
Hırsız de, suç…
Ayakkabı kutusu de, suç…
17.25 de, suç.
Tiyatro suç, müzik suç, resim suç, heykel suç…
Kadın olmak suç, çocuk olmak suç, yürümek suç, gülmek suç, içmek suç, Hak aramak suç, açız demek suç, CHP’li olmak suç, HDP’li olmak suç, müslüman olmamak suç, hanefi olmamak suç, Türk olmamak suç, Kürt olmak suç, alevi olmak suç, hak demek suç, adalet demek suç, demokrasi suç, insan hakları suç, yaşam hakkına saygı demek suç, AKP’li olmamak suç…
Cumhur ittifakı denen hıyanet ittifakı haricinde bütün ittifaklar suç.
Uluslararası şirketlere ülkeyi yağmalatmak milliyetçilik, milli duruş…
Uluslararası şirketlerin arzularına göre kanun hükmünde kararnameler çıkartmak milliyetçilik, milli ruh…
Kıvırtmanın anlamı yok, Cargill şirketinin ülkemizde fabrika açmasına George Bush zamanında Recep Tayyip Erdoğan izin veren imzayı çakmıştı… Sanki yazarlar, gazeteciler şeker mevzusunu yeni duyuyorlarmış gibi yapıyorlar ya, isyan etmemek elde değil. Cargill şirketinin burada faaliyetine izin veren imzayı çaktığında o yiğit milli duruşu olan AKP başkanı, kaleme aldığım yazıda beş-on yıla şeker pancarı üretimi ölür, şeker fabrikaları da kapanır yazımı kaleme almıştım. Gezi’ye Giden Yol isimli kitabımda o yazı mevcuttur.
Sıkı durun.
Şeker fabrikalarının bu gün özelleştirilmeleri bir FETÖ dayatmasıdır.
Dolayısıyla Recep Tayyip Erdoğan’ı dün olduğu gibi bu günde FETÖ yönetiyor. Hatta yarında yönetecek.
ABD’ye bu ülkenin başbakanı bu olsun diyen, referans olan kişi Fethullah Gülen’dir. Bu yüzden iktidarda kaldığı sürece Fethullah Gülen’in borazanı ötecek. Sonunda yerine birisini bulduğunda da onu al aşağı edecek.
Sağcıların aklının ermediği konulardan birisi de budur.
Sağcı denince ilk aklıma gelen MHP’dir. Solcu olması gereken çocukları, gençleri “milliyetçilik” söylemiyle kandıran MHP…
MHP ve onun genel başkanı ABD’nin ülkemizde ki sivil milisi dir. ABD’den talimat alarak zorda olan Recep Tayyip Erdoğan’ı kurtarma operasyonunda görev almıştır.
Zaten AKP’nin iktidar olması için koalisyon hükümetini de ABD talimatıyla bozmuştu.
Milliyetçilik söylemiyle kendisine taban yaratan bu sahtekar partinin sahtekarlığı, AKP’ye onca hakareti ettikten sonra şimdi AKP’nin borazanı olması zaten kendilerinin acizliğini gözler önüne seriyor.
Biz Anadolu çocuğuyuz.. Delikanlı ruhuyla yoğrulmuş hasıl olmuşuz. Peki delikanlılıkla AKP’nin MHP’ye dediklerini, MHP’nin AKP’ye dediklerini hepimiz biliyoruz. Bunca hakaretlerden sonra bu iki parti bir araya geliyorsa, böyle delikanlılığa tükürmez mi Anadolu delikanlısı? Bunu ülkemizde ancak sakızı şişirip şişirip patlatan hayat kadınları yapar. Kim bilir belki hayat kadınları bile bu dediğimi kendilerine hakaret sayacaklar.
Anadolu da hiç kimse AKP ve MHP pozisyonuna düşmek istemez. Düşmez de…
“Cumhurun ittifakı”ymış. Cumhurun anasını belle, oy zamanı cumhur de. AKP tüm insanlığa düşman partidir. Bu gün ona oy veren kişiyi olmadık zamanda kodese tıkar. Geriye dönüp baktığınızda bunu göreceksiniz. Ben şerefi olan, onuru olan hiç kimsenin AKP ve MHP ittifakına oy atmayacaklarını biliyorum. İkisi de tükenecek. İkisi de sürünecek. İkisi de halk düşmanlıklarının cezasını çekecek.
Bakmayın şimdi insanların ses çıkartmadığına, gün gelecek herkes onları tükürükleriyle boğacak. Bu ülke hiç bir zaman tek kişiye teslim edilmeyecek. Bu ülke hiç kimsenin babasının malı değil. Dolayısıyla hiç kimseye bu ülke babasının malıymış gibi davranmasına izin verilmeyecek.

Bu ülke insanına birileri onun sahibiymiş gibi davrandığında onu müstahak olduğu yere gönderir
Bu böyle biline.
Herkesin dilinde olan şu;
Seçimler zamanı her yerde bombalar patlıyordu, yüzer yüzer insanlar ölüyordu, seçimler bitince bütün teröristler bomba patlatmayı bıraktı. “Ağabey vallahi de billahi de bu Ak Partinin bu bombalarla ilişkisi var” diyorlar…
Şimdi ki savaşında AKP taraftarı artsın diye yapıldığını söylüyorlar. Kısacası kel herkesçe görüldü…
Dünkü seçimde bomba patlıyordu, bu gün ise savaş!!! Seçim bombasından sonra seçim savaşı!!!