Recep Tayyip Erdoğan mitinglere başlamadan önce alabildiğine seviyeli bir seçim kampanyası sürüyordu. AKP’lilerin ve MHP’lilerin bir kaç yerde hem İyi Parti mensuplarına, hem de Saadet Parti temsilcilerine saldırması olmasaydı çok daha sakin olacaktı.
Muharrem Efendi deyiverdi durup dururken.
Ama kiminle oynadığını arada unutuyor. O da Recep Efendiyi yapıştırdı.
Gergici her zaman ki gibi gerdi.
Gereceği de geride.
Recep Tayyip Erdoğan’ın asker konusunda o kadar kamburu var ki say say bitmez. Buna rağmen kalkmış aleni seçim çalışmasına katılan generali savunuyor.
Alkışlatamazsın. Senin siyasi çalışmanı alkışlatırsan sen de suç işlemiş sayılırsın. Generale soruşturma açması gerekenler de senin korkundan açamayacak. Senin adaletin budur. mahkemelere de aynı muameleyi çekiyorsun.
Ve geriyorsun.
Buna rağmen gündem yaratan Muharrem İnce, kendi gündemini yaratmaya devam etmeli. Onun tuzağına düşmemeli. O takılsın senin peşine.
Seçimler yaklaştıkça Güneydoğu’da operasyonlar da hızlandı. Operasyonların hızlanması daha çok şehidin gelmesi, daha çok şehidin gelmesi, daha çok milliyetçiliğin yapılması oluyor. Seçimler sırasında dizine dizine tabut gelmesi bir seçim faaliyetidir, ki bu vatana, millete ihanettir. Şehitler üzerinden her kim ki oy devşirme derdindeyse şerefsizdir, namussuzdur.
Çamur at izi kalsın tutmayacak.
Generalden apolet çıkartıp Selahattin Demirtaş’a takacakmış diyorlar. Bu tarz zekadan yoksun ataklar ancak sizi kıçınızın üstüne çakar.
AKP tükenmiş bir partidir. İçini güve yemiş bir ağaç gibi ha düştü ha düşecek noktasındadır.
Fabrikalar bir bir kapanıyor. Esnaf iflas eşiğinde. Piyasada sinek uçmuyor. Ağızları bıçak açmıyor.
Recep Efendi hala biz iktidara gelirsek diyerek başlıyor vaatlere…
Birileri ona iktidarda olduğunu hatırlatmalı.
Elini tutan yok, ne vermek istiyorsan ver. Seçime gitmeden ver.
Verecek bir şeyi kalmadı, borç ala ala, ülke varlıklarını sata sata buraya kadardı. Ve yol bitti. Nefesleri tükendi. Onu ona, bunu ona düşürmekle geçen 16 kayıp yılın etki alanı 50 Yıldır. Tam 50 yıl ülkemiz geri gitti. Buna artık bir son demeliyiz.

Şimdi Türkiye’nin bir şey yapması lazım.
Muharrem İnce’yi  ilk turda ülkenin başına getirmesi lazım.
Bunu yapmadan önce ise Muharrem İnce hangi Şehre gidiyor ise o şehrin tüm insanları sokaklara inmeli. Onun geçeceği güzergahı rengarenk yapmalı, kenti bayram yerine çevirmeli… Büyük Türkiye, büyük düşünen insanlar ile mümkündür. Haydi Türkiye o rüzgarı estir artık. Sende o gurur vardır ve hep var olacaktır. Haydi Türkiye estir şu rüzgarı…