Esra Albayrak
Esra Erdoğan , ABD’de İndiana Üniversitesi’nde okudu Yine ABD’de California’daki Berkely Üniversitesinde yüksek lisans yaptı.
Berat Albayrak’la evlenen Esra Erdoğan çiftinin nikah şahitleri arasında Romanya Başbakanı Adrian Nastase ve Yunanistan Başbakanı Kostas Karamanis de vardı.

Berat Albayrak
İstanbul Üniversitesi İmgilizce İşletme Bölümü’nü bitirdi. New York’ta Pace Üniversitesi’nde finans üzerine MBA (Master of Business Administration; İşletme Yönetimi Yüksek Lisansı) yaptı. Yie  New York Pace University, Lubin School of Business’te İşletme Yönetimi Yüksek Lisansı yaptı.

Sümeyye Bayraktar
Sümeyye Erdoğan ABD’de İndiana Üniversitesinde okudu. Ürdün’de 6 ay Arapça eğitimi aldı. Yüksek lisansını Lomdra’da, London Sehool of Economics’te yüksek lisansını yaptı.
Selçuk Bayraktar’la evlenen Sğmeyya Ersoğan’ın nikah şahitleri arasında Arnavutluk Başbakanı Edi Rama’da vardı.

Selçuk Bayraktar
Selçuk Bayraktar, orta öğretimini Robert Koleji’nide tamamladı. İTÜ Elektronik Mühendisliği’ni bitirdi. Daha sonra ABD’ye giderek University of Pennsylvania’da insansız uçaklar üzerine master, Massachusetts Teknoloji Enstitüsü’nde (MIT) robotik kontrol sistemleri konusunda doktora yaptı.

Ahmet Burak Erdoğan
Bilgi Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra Londra’da burslu olarak ekonomi eğitimi aldı.

Necmettin Bilal Erdoğan
Bilal Erdoğan Üniversite eğitimin Harvard Üniversitesi‘nde yapmıştır.Eğitimini tamamladıktan sonra Washington‘un önde gelen araştırma kuruluşlarından Brookings Institute‘de araştırma görevlisi olarak çalışmıştır. Eğitim için bir ara İtalya’yada  gitmiş ancak ne olduysa alel acele geri dönmek zorunda kalmıştı.