GAFLET Mİ DALALET Mİ İHANET Mİ

Uzak Asya’dan dörtnala gelen kısrağın başını kovboylara tutturup çölün devesine becerten Türk – İslam Sentezcileri, “titreyip kendinize dönmek” gerçeklerle yüzleşmek için daha nasıl bir bela bekliyorsunuz. Yetmedi mi efendiniz ABD’den, “kutsal topraklar”da  mukim Araplardan yediğiniz kazıklar.

Eteğinin altına sığındıklarınızın biri, Türklüğü ayakları altına alıyor. Biri, Arap Köklerimize dönelim; biri, akp ile Türklükten kurtulduğu için kanatlanıyor. vs vs.vs…

Çıkın, yıllardır her türlü zulmünüz için, bütün solculardan özür dileyin. Eğer gerçekten imanlı Müslüman iseniz, helallik de isteyin ve sözlerine kulak verin. Daha da beter günleri yaşamadan, doğruya, gerçeğe daha ne kadar kıçınızı döneceksiniz.

Ha ben kendi payıma hakkımı helal etsem bile, kıydığınız canlarımızın hakkı cehennemde ateşinizi azabınızı artıracak, unutmayın. Özür dilemeniz, helallik istemeniz, aklını, fetvalarla iğfal edip üç kuruşa kapatmanız yaptığınız halka, insan olduğunu hatırlatır; şöyle bir silkinir, düşünmeye başlar belki. En azından bizim umduğumuz bu.

Anlayacağınız, gene derdimiz “Tam Bağımsız, Onurlu, Omurgalı Türkiye”  Sizin biatçı kültürünüzde böyle soy kavramlar yok ama hayatta böyle bir gerçeklik var.