Ekonomimizin iflas noktasına gelmesi ve dolardaki anormal artışların arkasındaki gerçek nedenleri gizlemek amacıyla Papazın tutuklanması sonucu ABD Başkanı Trump’un Türkiye’ye karşı uyguladığı ekonomik yaptırımlara bağlayan Erdoğan şimdi ne yapacak?

Bilindiği üzere Trump’un uygulamalarına Erdoğan çok sert tepki göstererek ABD mallarına karşı boykotu dile getirerek Apple’ın iphone modellerine boykot çağrısı yapmıştı.

616x321-baskan-erdoganin-iphonea-boykot-cagrisi-ses-getirdi-1534272204993

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın çağrısı üzerine Urfa’da bir Eczacı ve birçok insan ellerindeki dolarları yakarak ABD ekonomisine büyük darbe vurmuşlardı.

ABD’ni dize getiren bir başka uygulama da, App’in iphone telefon modellerine karşı uygulanmış ve birçok vatandaşımız satın aldıkları iphone marka telefonlarını kırarak ABD ekonomisine ikinci büyük darbeyi indirmişlerdi.

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ve MHP Ordu İl Başkanı bu çağrıya uyarak, satın aldıkları İphone marka telefonlarını medyanın önünde kırarak ABB ekonomisine indirilen büyük darbeye ortak olmuşlardı.

ord

Bizler ABD ekonomisi ha çöktü ha çökecek beklentisi içindeyken Trump papazı elimizden aldı.

Şimdi haklı olarak iphonesini ayakları altında kıran MHP Ordu Milletvekili  Cemal Enginyut iphonesini geri istiyor.

Sayın vekil “Kaldık ya la ortada. İphonumu verin, çok bozuğum ona göre” diyerek bir milletvekiline yakışmayan Türkçesiyle telefonunu geri istiyor.