Et fiyatlarındaki pahalılığı, halkımızın refah seviyesindeki yükselişle birlikte, ete olan talebin artışına bağlıyorum. RTErdogan

Yılın esprisini patlattım diye böbürlenerek dolaşıyor, kendi aranızda kahkahalarla gülüyor da olabilirsiniz. Ama insanların,açlığı, zavallılığı, sefaleti ile dalga geçmek, kafa bulmak, hiçbir insani değere sığmaz. Hem de sorumlusu sizseniz. Velev ki onlar bunu fazlasıyla hak etmiş,  ediyor olsunlar.

Bizden uyarması: Sizi gene kandırıyorlar. Beraber yürüdüğünüz o yollardan, hasretiyle  yandığınız  zamanlardan, yakinen ve çok iyi bilirsiniz ki Fetö denen, belli mihraklarca evrimleştirilmiş tehlikeli mikrobun sızmadığı hücre yoktur.

Size bu tatsız tuzsuz, sinir bozucu espriyi yaptıranı bulum, hesabını vakit geçirmeden sorum. Sorun ki pişkin bir yüzle dünyanın gözünün içine baka baka, milletten ve Allah’tan, yalandan af dilemek zorunda kalmayasınız.

Ne diyor Anadolu insanı: Eşeğini sağlam kazığa bağla. Kazığın sağlamlığı da yetmez, ipi de sağlam olmalı. Siz götürüp kıla, tüyle bağlamışsınız ki…

Bakın İstanbul’un martıları, kahkahalarla gülüyor. Bir yandan da layığınız bu, öyle kafaya dercesine, insanların kafasına sıçıyorlar.