Haber – Fotoğraf: Rasim Yılmaz
Ankara

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi Artvin’de CHP’den aday gösterilen Demirhan Elçin, çıktığı gezisinde 1 Aralık günü Ankara’da hemşerileriyle buluştu.

DSC_0035 DSC_0070

İlk önce Deriner Baraj Köyleri Derneği, Şavşat Derneği ve Artvin Kalkınma ve Eğitim Vakfını ziyaret ederek Artvinli hemşerileriyle buluştu.

“BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ.”
“BİRLİKTE KAZANACAĞIZ.”
“BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ.”

DSC_0003 DSC_0007

Her üç dernek ve vakıfta da büyük bir ilgi ve sempatiyle karşılanan Elçin, gittiği her yerde moral depoladı.

Artvin Belediye Başkan Adayı Elçin, Artvin için yola çıktıklarını, daha önce olduğu gibi CHP dönemindeki borçsuz, işçisinin, emekçisinin alın teri kurumadan maşlarını ödeyen bir belediye olacaklarını, halk ile birlikte Artvin’i yöneteceklerini belirtti.

DSC_0011 DSC_0062

“Biz Artvin için yola çıktık” diyen Elçin, Artvin dendiğinde ayrımız, gayrımız yoktur. Biz Artvin’iz, orada doğduk, orada büyüdük, orada yaşıyoruz. Artvin’in sorunlarını çok iyi bildiğimiz gibi çözüm yollarını da biliyoruz dedi.

Artvin’de güzel şeyler yapmak üzere yola çıktıklarını belirten Elçin, Ankara’da bulunan tüm Artvin örgütlerinin yerel yönetim seçimlerinde adaylardan istedikleri kırmızı çizgi olan Cerattepe, HES,  maden ve taş ocakları konularında gönülden ve kararlı katkıda bulunacağına söz verdi.

DSC_0001 DSC_0037

Elçin, sözlerini “. Artvin kazanacak. Artvin halkına hizmet veren, şeffaf, hesap veren, yeniden borçsuz belediyeyi Artvin’e kazandıracağız. Bunun için Artvin halkı ile el ele hep birlikte çalışacağız, birlikte kazanacağız. Birlikte yöneteceğiz. Artvin’i sözde değil, özde her alanda yaşanabilir huzurlu Türkiye’de örnek bir kent yapmak için çalışacağız, diyerek tüm Artvinlileri destek olmaya çağırdı.