Şu kavaktan beslenen bitler hakkında çok şey söylendi de temelde yatan gerçek şudur: ABD’nin 37. Başkanı Richard Nixon;“Müslüman ülkelerde demokrasi ve laiklik ‎olmasına izin vermemeliyiz. Eğitim sisteminin ve ülke idaresinin din temelleri ‎üzerine kurulması gerekiyor. Başlarındaki çobanı ele geçirince, ülkeyi biz ‎yönetiriz. Bu doğrultuda tedbirler almak zorundayız”‎

Bunlar iktidara geldiklerinde demiştim ki bu bir rövanş projesidir. Emperyalist zorbaların, Kurtuluş Savaşı’ndan, kurulan Laik Cumhuriyet’ten rövanş alma projesidir.

Kendilerinin de küstahça açıkladığı gibi, laik ,demokratik, sosyal bir hukuk devleti, hiç işine gelmez, kuyruk acısı olan emperyal hazretlerinin.

Şamar oğlanı olarak kullanmaları için, hurafenin, safsatanın kucağında, yuları, işbirlikçi mollaların elinde bir sürü lazım emperyalizmin diş kanlı köpeklerine.

Amerikan vatandaşı ana kavak bitinin rövanşıdır yaşanmakta olan.”Siz misiniz büyük abimiz Amerika’nın görevlendirdiği türbanlı  bacımızı, meclisten, vekillikten kovan. Buyurun bakalım. Yanınıza bırakır mıyız sandınız.” denilmektedir, fütursuzca ve de kanırta kanırta. Durum budur.

********

Bak şimdi aklıma takıldı. Yahu bayan Kabakçı ya da hangi adı taşıyorsan, bu kadar nankörlük, bu kadar vefasızlık olmaz ki.

İçerde dışarda bütün sarayları işgal ederken seni kahramanca koruyan şu Nazlı ablanı hiç düşünmüyorsun.

Bir el versen, bir himmet buyursan Nazlıcığa da gene kabak çiçeği gibi açılsa ömrünün son baharında, köşelerde, ekranlarda. Hasret kaldık vallahada.

Ayıptır, yazıktır, günahtır hem vallaha hem billaha.