TANZİM SATIŞ SOYGUN TANZİM

CHP’NİN bir zamanlar kurduğu tanzim satış uygulamasını, devlet zerzevat mı satar mantıksızlığı ile kapan kafalar,seçim rüşveti olarak kendi icatları gibi gündeme getirdi.

Getirdikleri, tanzim satış değil; soygun tanzim olmuş.Başka bir şey de beklenemezdi.

Milleti bir kez daha kandırmak yandaşa yaranmak için namuslu vatandaşların cebinden ilk iki günde 400 bin lira aşırmışlar. Evet, yanlış duymadınız.

Tanzim satışlar ilk iki günde 400 bin lira zarar etmiş. Bu para kimlerin cebinden çıkacak biliyorsunuz hemi. Nesini söyleyim canım efendim !..

SONUNDA KRİZE ÇÖZÜM GELDİ

Analar neler doğurmuş. Herifçoğlu  bütün zamanların en veciz sözüyle ülkenin ekonomik krizine teşhisi koymuş: “Gıda olmasa, enflasyon olmaz.” Bu yaşta bu zekâ. Allah, nazardan esirgesin.

Nedir ulan bu gıda manyaklığı. Yemek zorunda mısınız. Vatan haini misiniz. Bu kadar da bokboğaz olunmaz ki.

İlla da yemek zorundaysanız, sıçın okunuzu yiyin. Sıçmak için de yemek lazım. Gördünüz mü, gıda olmayınca, boktan, pahalılıktan, hainlikten de  kurtuluyorsunuz.

En iyisi tabanınızı yalayın, şükredin. Nasıl olsa vara yoğa  her şeye şükretme manyağısınız.

Bir bokboğaz uğruna kıyılır mı bu saraya. Ne sarayı yav… Ben vatana dedim vatanaaa…

TERS ORANTI

Kırk yıl yenmese hiç de eksikliği anlaşılmayacak zerzevat için oluşan uzun kuyruklar, katledilen ‎zamanlar o toplumun, akıldan izandan,düşüme yetisinden, insanlık onurundan, kişilik gururundan, uygarlıktan ‎ne kadar nasiplendiğinin göstergesidir.‎

Bu ilişki ters orantılı olarak isler: Kuyruk uzadıkça bu değerler yerlerde sürünür. Mal meydanda ‎gören için. Görmeyenin gözü çıksın, nasıl olsa işlevsiz.‎