Millet İttifakı Keçiören Belediye Başkan Adayı Güçlü Şenel, 31 Mart Yerel Seçimlerine ilişkin olarak ”Anketlere göre Ankara’da Mansur Yavaş yüzde 10 puan önde. Ben de rakibim Turgut Altınok ile başa baş gidiyorum. Kendimize güveniyoruz. Bu seçimi alacağız” dedi.  Şenel, “Keçiören Belediyesi’nin 600 milyon bütçesi var. Biz bu bütçeden kimsenin cebine para akıtmaz ve kul hakkı yedirmezsek bu bütçe ile borçlarımızı da öderiz. Her şeyi de yaparız” diye konuştu.

Seçim çalışmalarını sürdüren Şenel, esnaf, pazar ve taksici ziyaretlerine devam ediyor. Şenel, dün de CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya ile birlikte Çorum Alaca Kalınkaya Köy Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Şenel, yerel seçimlere ilişkin olarak, “Özellikle Ak Parti’ye oy veren vatandaşlarımızda bir tepki ve bıkkınlık var. Yeter ki sandığa gidelim. Sandığa giren oy sandıktan çıkarsa seçimi alacağız. Sandıklara sahip çıkacağız merak etmeyin” dedi. Şenel, “Anketlere göre Ankara’da Mansur Yavaş yüzde 10 puan önde. Ben de rakibim Turgut Altınok ile başa baş gidiyorum. Keçiören’de Turgut Altınok’un adı var canı yok. Kendimize güveniyoruz. Bu seçimi alacağız” diye konuştu.

“KEÇİÖREN’İN HER YERİNE HİZMET GİDECEK”
Şenel, şunları kaydetti:
“Oy aldıkları yerlerde kaldırımları iki senede bir değiştiriyorlar. Paraları bir yere bu kanalla akıtıyorlar. Biz seçilirsek yolsuzluğa engel olacağız. Keçiören Belediyesi’nin 600 milyon bütçesi var. Biz bu bütçeden kimsenin cebine para akıtmaz ve kul hakkı yedirmezsek bu bütçe ile borçlarımızı da öderiz. Her şeyi de yaparız. Ama bu adamlar yandaş kayırmacılığı, rantı çok iyi biliyor. Biz bunlara engel olmak zorundayız. Keçiören’de oturduğum sokağı sırf asfalt parası, emlak ve tabela vergisi alabilmek için cadde yaptılar. Böylece ilçe belediyesinin değil, Büyükşehir’in sorumluluğunda oldu o sokak. Mansur Başkana, ‘Kazandığınız zaman sokakları bize geri verin’ dedim. Çünkü buralara hizmet götürmüyorlar. Keçiören sadece Kalaba kent meydanından ibaret değil. Seçilirsem hizmeti Keçiören’in her yerine yayacağız. “

“GÜÇLÜ ADAYIMIZLA DAHA DA GÜÇLÜYÜZ”
CHP Genel Başkan Yardımcısı Kaya ise şöyle konuştu:
“Güçlü Başkanın milletvekili ya da bakan olma derdi yok. Sadece Keçiören’e hizmet etmek istiyor. Çünkü o Keçiören’in çocuğu. Onunla Keçiören’i, Mansur Yavaş ile de Ankara Büyükşehir Belediyesi’ni kazanacağız. Bu seçimin beka ile bir ilgisi yok. Sadece mahalleye asfalt dökmeyen belediye başkanından hesap soracağız. Merak etmeyin Güçlü Başkan ile birlikte tüm sandıkları dolaşıp kuş uçurtmayacağız. Güçlü adayımız olduğu için daha güçlüyüz. Biz ona kefiliz. Çalmayıp çırpmayıp Keçiören’e düzgün hizmet edeceğinden eminiz. Emin olmadığımız insanı zaten aday yapmayız.”