AKP Başkanı diyor ki, sahte senet ile iş yapanı Ankara Belediyesine başkan seçerseniz orada neler yapmaz neler…!
Bunu Mansur Yavaş için diyor.
Mansur Yavaş’ın ne lehine, ne de aleyhi yazı yazmadım şimdiye kadar. Bundan sonrada yazmam. Ancak Ankara seçimi bu noktaya gelince bir şeyleri yazmak gerekiyor.
Mansur Yavaş avukatlık yapıyor. Adamın birisi sahte senet düzenlemiş, “bu senedi aldığım kişi ödeme yapmıyor” diyerek Mansur Yavaş’ın tahsil etmesini istiyor. Ona vermese başkasına verecek. Sonuçta bir avukata verecek bunu. O da Mansur Yavaş’a vermiş. Senedin sahteliğini avukat araştıramaz. Mahkemeye borçlu görülen kişi itiraz ederse mahkeme o zaman senedin sahte olup olmadığını tespite gönderir. Gelen sonuç yine mahkemeye gelir. Avukat bundan sorumlu tutulamaz.
Bunu, ticaret yapan aklı selim herkes bilir.
Sonuçta, başta AKP Başkanı olmak üzere Soylu, Özhaseki hepsi laf salatası yapıyorlar. İftira atıyorlar, yalan söylüyorlar. Topluma kin ve nefret tohumu ekiyorlar.
Durum ortada, adamın bir günahı yok. Ne zevzeklenip duruyorsunuz günlerdir?
Recep Bey, sen neyin namusundan, haysiyetinden bahsediyorsun?
Senin atadığın ilk maliye bakanı naylon faturacıydı, son atadığın ise damadın. Yani ayakkabı kutularındaki paraların saklanmasına eşiyle birlikte yardımcı olan birisi.  Kayın babası torpiliyle bankaları şirketine boşaltan adam. Bundan daha tehlikeli ne olabilir bu ülke için?
Para konusunda senin ve senin himayende herkesin alabildiğine kirli olduğunuzu bilmeyen yoktur.
Oğlunun kızının vakfının ülke varlıklarını nasıl zimmetine geçirdiğini bilmeyen var mı?
Hangi belediye başkanı TÜRGEV denen o vakfa arsa bağışlarsa, o başkanlıkta yerini garantiliyor. Kim o vakfa bağış yaparsa, senin tarafından bir türlü ödüllendirileceğini biliyor ve ona göre hareket ediyor.
Her şeyi geçelim Zarrap diye bir İranlı CIA ajanıyla ne kadar numara çevirdiyseniz hepsi ortada.
Mansur Yavaş’a attığınız çamurun yanında, sizinkileri bütün kentlerin lağım boruları bir araya gelse taşıyamaz.
Özelleştirmelerden aldığınız komisyonların satış bedelinden kat be kat fazla olduğunu biliyoruz. TOKİ vurgunları, müteahhitlerin kellelerini nasıl kopardığınızı bilmeyen yok.
Siz şimdi kalkmış Ankara Belediyesini böyle birine teslim edemeyiz yaygarası yapıyorsunuz. Bu ülkeyi bu halk sana teslim etmiş, sen Mansur Yavaş’a edemezmişsin. Bunu derken insanlığın hangi evresindesiniz onu merak ediyorum sadece.
Yahu sen İstanbul Belediye başkanı iken arakladığın paralarla bu partiyi kurdun bikere…
Kime dürüstlük taslıyorsun?
Neymiş, İmamoğlu ilçe belediye başkanıymış, Mansur Yavaş ilçe belediye başkanıymış, nasıl yönetirmiş büyükşehir belediyesini…
Sen anandan başbakan, cumhurbaşkanı olarak mı doğdun?
Hem sen büyükşehir başkanı olduğunda hiç bir şey değildin, ona ne buyuracaksın?
Hiç bir şeyken sen oluyorsun, koca metropol ilçe belediye başkanı niçin olamıyor?
Böyle birisinin ülkemizi yönetiyor olmasından hicap duyuyorum.
Kendinizin Ankara adayı, Kayseri Belediye Başkanı iken polis, rüşvet defterini yakalamıştı, senin talimatınla serbest bırakılmıştı. Onu korumak için milletvekili yapıp dokunulmazlık hakkı tanıtmıştın. Size tüm bunlar yakışıyor, başkasına gelince çamurla karalama…
Korkuta korkuta, vura vura bu seçimi alamayacaksın.
Çünkü biz korkmuyoruz!
Hiç kimse de korkmayacak. Biz milyonlarız. Korkanların korkaklıklarını seryederken düştükleri durumdan fazlasıyla utanıyoruz.
%10 barajını aşmanız bile anlaşılır değildir.
Pısacaksınız hepiniz, gümbür gümbür gelen bu halk her şeye kadirdir.