Yarkadaş: “31 Mart seçimleri kimyalarını bozdu”
CHP’li Yarkadaş, “Örgütlü alçaklık, halkın gücünü yenemez” dedi.
CHP 26. Dönem Milletvekili Barış Yarkadaş, “Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırının faillerini de arkasındaki kirli elleri de tanıyor ve biliyoruz” dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırıyı protesto etmek için Şişhane’de düzenlenen protesto mitingine katılan Yarkadaş, katıldığı bir canlı yayında şu görüşleri dile getirdi:
“Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik örgütlü alçaklığı protesto etmek ve yalnız olmadığını göstermek için bugün Şişhane’deyiz. Biz failleri de arkasındaki kirli elleri de tanıyor, biliyoruz… Bu ülkenin iktidarının tüm etkili ve yetkili isimleri, bu saldırının faili, kışkırtıcısı ve planlayıcısıdır. 31 Mart seçimleri kimyalarını bozduğu için, ne yapacaklarını şaşırdılar.
Çünkü iktidarın ellerinden kayıp gitmeye başladığını görüyor ve hissediyorlar. Onlar, devranın hep böyle süreceğini ve yaptıklarının yanlarına kar kalacağını sanıyorlardı. 31 Mart gecesi, devranın döndüğünü gördüler. Korku ve panikleri bu yüzdendir. Bu yüzden CHP’yi ve dolayısıyla halkı sindirmeye çalışıyorlar.
Şunu unutmasınlar ki; örgütlü alçaklık halkın gücünü yenemez, halk alçakça saldırılara teslim olmaz, boyun eğmez. Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu’nun yalnız olmadığını d