Bilal Kayabay
bilal@yolcuhaber.net

“ARTVİNLİLER BULUŞMASI”

Halk Evleri Eski Başkanı bizim Abdullah Aydın, aradı. “Yarın (15 Haziran 2019) saat 18.00’de Yoğurtçu Parkı’ında toplanıyoruz” dedi.

Saat 16.00’da, Kemal Tahir Kütüphanesi’nde, Türkiye Yazarlar Sendikası Belgeliği’nde, Sennur Sezer’in Belgeliğinin açılışına katıldıktan sonra, yürüdüm, parka.

Uy anacuğum, bizum uşaklar, çıkarma yapmış, Yoğurtçu Parkı’na. Yediden yetmişe, İstanbul’un her semtinden, Bursa’dan, İzmit’ten, Ankara’dan,
Artvin’den kopup gelmiş insanlar.

Akepe’nin, ayak oyunlarıyla kaptığı iki belediyenin dışında, Artvin merkez dahil, dokuz belediyenin yedisini, uzun yıllar sonra, akepe’den söke söke alan Belediye
Başkanları, seçimi alamasalar da CHP oylarında müthiş artış sağlayarak gelecek seçimler için umut ışığı yakan iki aday, tam tekmil parktalar.

Artvin’in eski – yeni CHP milletvekilleri, başka illerin Artvin kökenli milletvekilleri…

El ele, gönül gönüle verip hakkı gasbedilen Ekrem İmamoğlu’na
omuz vermeye gelmişler.

Birileri, mitil atma palavrası sallasın. Artvin’in özü sözü bir yiğit insanları, bir haftalığına postu serdi İstanbul’a.

23 Haziran’da, zorbalara haddini bildirmek, insanların yüzünü güldürmek, İstanbul’u yaza erdirmek, ülkeye demokrasi umudu vermek için var güçleriyle çalışacaklar.

Sizi, gururla, sevgiyle, saygıyla selamlıyor; kolaylıklar, başarılar diliyorum, yiğit insanlarım.