Özer Topçu
ozer@yolcuhaber.net

AKP iktidarı, bu ülkeye ihanet ediyor. Bu ülkenin bütün kurum, kural, gelenek ve devlet adabını tarumar etti.
Muhalefet güçlerinin sırt sırta, omuz omuza verip, onu alaşağı etme gibi sorumlulukları vardır.
Ülkenin kefen parası niteliğindeki parayı bile elde etmek için yapmadığı yasa dışı uygulamaları bırakmayan bu iktidarın, orada tutulması ülkeye ihanettir.
AKP iktidarının görevi, ülkemizi donuna kadar emperyalistlere peşkeş çekmektir. Göz göre göre ülkenin zenginliklerini peşkeş çekenleri görmemezlikten gelmek, ona dur dememekte en az onlar kadar hıyanettir.
Her tarafı bozkır olan Ankara’da ormanları katledip, yerine bina yapmaya kalkışmak bile bir ihanetçiden başka kimsenin işi olamaz.
Dünya genelinde bir seçim yapın ve en Türkiye düşmanını belirleyin, onu ülkemizin başına getirin, inanın o şahıs bile, bu ülkeye bunca kötülüğü yapmaz…
Yarın telafisi dahi mümkün olmayacak noktaya gelmeden, bu sorumluluk, bu görev alınmalı ve gereği yapılmalıdır.
Yıllarca politikalarını Kıbrıs halkını Rumların kucağına iten politika izleyen iktidar, şimdi Kıbrıs’a sahip çıkıyormuş gibi davranması yalandır.
İktidar olmadan, yani 18 Yıl önce Kıbrıs’ı vermişti. Şimdi de Doğu Akdenz’de çıkacak savaş için altyapı çalışmalarını hızlandırmak için Kıbrıs edebiyatı yapıyorlar. S–400’ler bile tasarlanan savaş için, savaş bloğu oluşturmak adına alınmaktadır.
Bu proje ABD ve Rusya’nın Suriye’de vardıkları anlaşma gereğidir. İki kanaldan petrol ve doğalgazın emperyalist ülkelere sulh içinde gitmesi adına bir savaş tasarlanıyor. O savaşı Kıbrıs’ta Türkiye çıkartacaktır. Anlaşma da büyük ihtimalle Rusya, İran, Suriye, Katar ve Türkiye bir blok olacak, ABD, Suudi Arabistan, Birleşik Arap emirlikleri, Mısır, Irak ve Yunanistan’da bir blok oluşturacak. Savaş Türkiye Yunanistan arasında başlatılacak, diğerleri de gruplarının yanında yerini alacak.
Sonra ülkeler masaya oturtulup antlaşma adı altında ülkelere sömürgeci muamelesi yapılacak tarzda imzalar attırılacak.
Bu oyunu bozacak tek ülke Türkiye’dir. Bunun sağlanması için AKP hemen şimdi iktidardan indirilmelidir.
O masaya oturan Türkiye’nin yüzde yüzü sömürge olacaktır. Böylece NATO’yu da tarihten silmiş olacaklar.
Bu süreç bir üçüncü paylaşım savaşı sürecidir Türkiye ateşle oynama…!