Bilal Kayabay

BENDEN GEÇİN BENİ İLGİLENDİRMESİN

Zorla zorbalıkla cebimden para mı TRT payı diye alacaksın. Parasını  çaldığın insanlara iftira atacak; iktidara yalakalık yapacaksın.

CHP milletvekili Mahmut Tanal, 4982 sayılı yasa gereğince, TRT’de çalışan kaç kişi, kaçı erkek kaçı dişi, ne kadarı liyakatlı diye sorup bilgi isteyince, kamuoyunu ilgilendirmiyor; “Sana ne” diye dangalaklık yapacaksın.

Sizin bu ucube taifeye kim nasıl ezber ettiriyor bunca zırvayı Biri, edepsiz ilan ediyor, yurttaşı. Bir başkasının bilmem neresinden taşıyor, sabrı.

İrili ufaklı hanginiz açsa o şom ağzını, aynı uluk yellemeyle bozuyorsunuz havayı.

Asıl, öfkemi taşıran, size niye nasıl katlanıyor, yurdumun garip insanı.
Hep böyle sürüp gidecek mi sanıyorsunuz, bu yağmacı devranı.

GİDİNİN FİTNECİ MÜNAFIKLARI

Yahu, şu insanlar size bir türlü yaranamadılar. Toprağa galoşla bastı diye, Bay Başkan, fitneci münafıklar veryansın etmedeler. Ortalık darmaduman.

Ulan laik münafıklar, siz var ya siz sahiden illetsiniz. Adam, toprağı kirletmemek için galoş giymiş olamaz mı. Sırf toprağa olan saygısından.

Eey mürtet ve de illetler, sizden mi öğrenecek toprağa nasıl  basılır. Siz kimsiniz yav !..

TUHAF AMA BÖYLE YAZMIŞ

Yolun sonunu gördüğü için suret-i Haktan görünmeye mi çalışıyor, ne yapmaya çalışıyor bilemem ama sonunda Abdurrahman Dilipak da isyanda. Özeleştiri diye demiş ki:

“Bizim yamyamlar, milletin paralarını çalıp kapitalist gâvura emanet ederler.”

“Şimdi ne mi yapıyorlar. Korkuyorlar. Paniklediler. Uykuları kaçıyor. Kimileri azgın ihtiraslarının peşinde koşuyor, mafyalaşıyor, tehditler savuruyor. Öfkeleri korkuları kadar büyük bunların”

Güce tapan taifesi, güç sarsıldığında hep yapar bunu.Hadi bakalım hayırlısı. Göreceğiz kimlerden oluşur halkası, arkası.