Özer Topçu

AKP, FETÖ ve onlardan savrulup yörüngesiz kalanlar, hepiniz bu vatana ihanet ettiniz.
“Reklam arası” dediğiniz cumhuriyete diz çöktürdünüz. Bu vatana ihanet hususunda size en çok ordu destek verdi. Peşinden yargı… Diğerleri de çorap söküğü gibi onları izledi.
Öykündüğünüz yönetim şekli ise, İngiltere’ye diz çöken Osmanlı.
Osmanlı altı yüz yıl içinde halkına ne tür hizmet vermiş, isterseniz öncelikle onu araştırın. Okul yapmamış, sağlık adına hiç bir şey yapmamış. Fabrika kurmamış. Vatandaşı toprakla başbaşa bırakmış “ne haltın varsa gör” demiş. Askerlik için vatandaş aklına gelmiş, bir de vargi zamanı… Osmanlı halkına hiç bir şey vermeden vatandaşı kendisine fedai yapan, cebren gelirine çöken, koca bir mafya devletidir. Askerlik de öyle bir iki sene değil, en az dört sene…
Hazinede parası bitince de başka ülkelerin ganimetini yağmalamış…

Çağdaş Türkiye Cumhuyeti’ni yıkıp, Osmanlı gibi mafya devleti kurma azminiz tam gaz sürüyor.
Çünkü ABD bunu istiyor sizden.
Sizi var eden ABD’dir.
Uşaksınız. Atatürk cumhuriyetini yıkmak üzerine kodlanmış uşaksınız. Reklam arası dediniz yıllarca, Atatürk’e hakaretler ettiniz, köpeklerinize de ettirdiniz. Karşılığında cezai müeyidesi olmasına rağman, Atatürk’e hakaret edenlere yargıyı işletmediniz. Bazen de Atatürk’e direk hakaret etmeniz için yüreğiniz yemedi, İsmet İnönü üzerinden hakaretler ettiniz.
Emperyalistler görev verdikleri sizin gibilere, bolca hırsızlık yaptırırlar. Ve yaptırdılar. Yağmaladınız ülkeyi. Türban takanlara maaşlar bağladınız.
Miliitanlarınıza işe gitmeden maaş bağladınız. İstanbul Belediye seçimini kaybedeceğinizi anlayınca, ahlaksızca bir sürü adamınızı belediyeye yerleştirdiniz.ömürlerinde bir defa hak arayışında bulunmatyan bu kuklalar, şimdi belediye önünde oturma eylemi yaoıyorlar. Oysa siz bile bile onları mağdur ettiniz. Kşrlisiniz. FETÖ ve AKP bu ülke demokrasisine, devletine ihanet ettiniz. PKK bile sizin ülkeye verdiğiniz zararın milyonda birini vermemiştir.
Sözüm ona şimdi devletsiniz.
Ama maalesef değilsiniz. Bir çok şeyi başarsanız da, Mustafa Kemal’i aşamıyorsunuz.
Onu aşamayacaksınız da.
Çünkü, halk sizin gerçek yüzünüzü gördü.
Mustafa Kemal’in cumhuriyeti ile sizin viraneye çevirdiğiniz mafya devletini çok güzel karşılaştırabiliyor.
Bu yüzden fareler gemiyi terk etmeye başladı bile…
İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanını, tam da tariflediğim tarzda tehdit etmeniz, sizin devlet yönetme biçiminizi ortaya koymaktadır.
Siz devlet adabına uymaya davet etmeye bile değmezsiniz.
Daha barbarlaşın…!