Çorum, Sungurlu İlçe Özel İdare Müdürü Erol Erkoç, kendi sosyal medya hesabından İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP’lilere hakaret içerikli paylaşımlarda bulundu.

Sugurlu İyi Partili Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner, Özel İdare Müdürü Erol Erkoç’la ilgili olarak: “Allah akıl fikir verirken bizim özel idare müdürü dizilere vermiş kendisini. İdarecilik böyle yapılmaz diriliş Erol efendi. Köyler hizmet alamıyor, karşılarında muhatap bulamıyor. Bürokrasiye biraz daha ciddiyet gerekiyor.’’ şeklinde açıklama yaptı.

“Alevilerin evlerine işaret koyanlarla aynı zihniyettir”
CHP Çorum Belediye Meclis Grup Başkanı Tuncay Yılmaz ise konuyla ilgili açıklamasında: “İzmir’de Alevilerin evlerine işaret koyan zihniyetle bu nefret dolu yazıları yazanlar arasında hiç bir fark olmadığına eminim. Kendi koltuklarının bekasını CHP’lilere, Atatürkçülere ve Alevilere küfretmekte görenlerin sığınaklarının iktidar partisi olması çok üzücü. Çünkü bu söylemlerin sahiplerine iktidar kol kanat gerdiği sürece ne Alevilik, ne Atatürkçülük hakkında söylediklerinde hiç bir samimiyetlerinin olmadığının ispatıdır. Sadece oy devşirmek için yapılan bu saygısızlığa halkımız her zaman haddini bildirmiştir. Bu yazıyı yazan kişi Ak Parti Çorum Milletvekili ile parti toplantısında partili gibi yer kapan Sungurlu İl Özel İdaresi Müdürü’’ dedi.

“FETÖ’nün yavrusu sana kim ne vaat etti”
İyi Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Erkan Yıldız da “Sungurlu Özel İdare Müdürü Erol Erkoç denen müptezel, sen kimsin kendini ne sanıyorsun. Sana kim ne vaat etti de Sayın Genel başkanıma laf konuşuyorsun’’ ifadesini kullandı.