Bilal Kayabay

HAYAL DEĞİL HÂL AHALİ

Henry Kissinger, 1974 tarihli Beyaz Saray’a sunduğu raporda, 2075 yılında dünya nüfusunun 75 milyar olacağını öngörüyor.

Rapor, seçilen Çin dışındaki 13 ülkenin nüfus artışının %47’sinden sorumlu olduğunu söylüyor: Hindistan, Banglades, Pakistan, Nijerya, Meksika, Endonezya, Brezilya, Filipinler, Tayland, Mısır, Türkiye, Etiyopya ve Kolombiya.

Bu ülkelerde nüfusun artması, emperyalizmin oralardaki yağmalarının azalması demek. O nedenle oralarda nüfus artışının engellenmesi, dondurulması isteniyor.
*
Rockafeller Vakfı, 2010 yılında yayınladığı Raporda, 10 yıl içinde “ölümcül küresel bir virüs salgınının ortaya çıkacağı” öngörülüyor. Salgınla dünya çapında nasıl mücadele edildiği ve ilk başaranın, Çin olacağı söyleniyor. Küresel gıda ve kaynak kıtlığı yaşanacağı; gelişmiş ülkelerin alt üst olacağı anlatılıyor.
*
Allah ile Peygamber ile muhabbet eden şu muhterem mübarekler bir görüşmelerinde, insanlığı nelerin beklediğini bir sorup öğrenseler diyorum, sevaplarına.😂😠
BAK ALLAH’IN İŞİNE Mİ DİYEKİN
ŞU KANLI ZALİMİN ETTİĞİ Mİ

Paralel çetenin Ergenekon Kumpası ile Silivri zindanına kapatılan Prof.Dr. Ercüment Ovalı,
covid-19 belasının belini kıracak aşıyı bulduklarını; sonucu, 23 NİSAN’da -tarihe dikkat-  basın toplantısı ile duyuracaklarını açıkladı.

1971 yılından bu yana, özellikle son 18 yılda bu ülkenin budanan insanlarına bakarsanız, kimlerin kimlere hizmet ettiğini anlarsınız.

Elbette, sözümüz, anlamak isteyen yurtsever, onurlu insanlaradır.