Şunu baştan söyleyeyim, şimdi gelişine vuracam. Yani, içimden geldiği gibi söyleyecem, sözümü. Bunları küfür, edepsizlik sayanlar, çekilsin, sayfamdan.

Her yerde aynı kafa, aynı söz aynı ahlaksızlık aynı allahsızlık. Ulan bu faşistler, solcu boku yemeye doymadılar. Her fırsatta her durumda -ki bunlar da kendi marifetleri- kepçeyi kapan koşuyor solcu boku yemeye.

İtlerinden biri, bir insanı,  ayağının altında soluksuz bırakıp öldürüyor;  insanlar haklı olarak sokağa dökülüyor. Büyük Amerika’daki -Menderes, burayı, küçük Amerika yapmıştı- dünya lideri Trump, solcu bir örgütü suçluyor. Özel kuvvetlerini de “destan yazsınlar” diye üstlerine salıyor.

Dış mihraklar, malum çevreler falan filan diyecek de onu da Amerika’nın büyüklüğüne kendi büyüklüğüne yediremiyor. O kadar da çalışıyor kopasıca kafası. Oyle ya, dünya liderinin yönettiği dünya lideri ülkeye hangi dış mihrak, hangi malum çevreler burnunu sokabilir ki…

KORONA İÇİN YENİ EKONOMİ PAKETİ

Onda bunda şundadır.  Hayır onda değil bundadır diye korona sorumlu ve önlemi aradılar. Her kafadan bir ses çıktı, herkes kendince bir şeyleri sorumlu tuttu, önlemler sıralandı. En önemli önlem olarak maske bulundu.

Son olarak yeni bir önlem paketi açıklandı. Maskeyi, yalnız ağıza takmak yetmiyormuş; anüse de takmak gerekiyormuş. Çünkü osuruk da virüsü yayıyormuş.

Her zaman olduğu gibi, “önlem alma noktasında hiç tereddüt etmeden” yandaş bir firmaya, anüs maskesi üretme ihalesi verilmiş.

DERİN DİYALOĞ

‎- Bugün toplum için ne yaptın  ?‎
‎-  İki deneme yazdım.‎
‎- Kendin için ne yaptın ?‎
‎- İki bin beş yüz adım, bir pança ter attım.
Eve döndüm, kırklandım.‎
‎- Peki, Allah için ne yaptın  ?‎
‎- Haaşa !.. Allah, kullar için birşey yapabilir, ancak.‎
‎- ! ? ! ?..‎

NURHAK’IN KIZIL GÜLLERİ

Siz, “öldürdük” diye
havlayın it oğlu itler
Yüreklerimiz dağlandı
Nurhak’ta
çiçeğe durdu
Bizim Yiğitler

Bilal Kayabay