Özer Topçu

Nagehan İsimli kadın bu ülkede yazar olmuş, bir de toplum mühenisliği yapıyor. Fethullah’ın çöplüğünde yetişmiş üstelik, Recep Tayyip Erdoğan’a yamanmış birisin ama ciddi iştir gazetecilik, dedikodu yapmayı yazarlık sanan bu kadın, koskoca Türkiye’de söz konuşur hale gelmiş. Bu ülkenin yönetimi böyle kimselere kalırsa tabi o da yazarım diyecek. Sen ne yazarısın Nagehan? Sen kaç tane siyasi kitap okudun?
Sen dünyanın kaç bucak olduğunu biliyor musun? 70 yıldır senin gibileri iktidarların sarmalı oldu, her anlamda onlara tedarikçi oldu ve ülkenin geldiği yer işte burası.
Fetullah tehlikesinin, tarikatlar tehlikesinin olduğunu yazan, söyleyen ne kadar isana zulmetti bu karşı devrimci ihanet çetesi. Bu ülkede kim iktidar olursa olsun bir tek ihanetçi güç var ve ülkeyi de o yönetiyor. Bu gün sizlerin çok güçlü dediğiniz Erdoğan iktidarını da o güç yönetiyor. O güç bir gün Ergenekon, bir gün Fetö, bir gün başka tarikat, bir gün asker, bir gün doğan grubu, bir gün Tüsiad, bir gün Müsiad, bir gün darbe, bir gün Devlet Bahçeli olur.

Bu Nagehan denilen kadını Devlet Bahçeli aramış. Mesele Mümtazer Türköne…. 65 yaşındaymış da, içeri de çürüyormuş ta, suçsuzmuş da…
Bu ülkenin içine eden bu kokuşmuş sağ zihniyet, bu çürümüşlük işlerine gelince ”hukuk bağımsızdır” kimsenin karışmasını istemezler. Karışana höykürürler, çemkirirler, işlerine gelince de hukukun verdiği kararlara ateş püskürür, hukuk tarafsızlığını bozdu der iftira üstüne iftira atarlar…

Bu sağcı emperyalist işbirlikçiler ülkeyi borcun altından kalkamaz, bütün mal varlıkları satılmış ülke haline getirdiler. Bir ellerinde bayrak, diğerinde kuran…
Sağ ideolojinin ideoloji olmadığı emperyalistlere hizmetkrlık olduğu artık herkesçe görünür oldu.

Telefon görüşmelerinde birbirlerini iltifat bombardımanına tutmuş Devlet Bahçeli ile anlı şanlı Nagehan.
Nagehan zerre kadar aklın varsa beni dinle;
Sen FETÖ’nün de, AKP’nin de ne olduğunu biliyordun. FETÖ, ABD ile anlaşıp AKP’yi iktidar yaptı. Recep Tayyip Erdoğan, ABD nazarında ikinci adam olmamak için Fethullah’ı dışlamak istedi. Bütün hikaye bu. Biri diğerinden daha az veya daha çok vatansever değil, ya da biri diğerinden daha farklı şey değil velhasıl. İlk gün neydilerse, bugün de odur. Değişen hiç kimse değil.
Fethullah Hareketi silahlı bir örgüt değil. CIA, El-Kaideyi silahlı, Fethullah Hareketini sivil örgüt olarak kurdu. Fethullah eliyle Turki Cumhuriyetler ve Müslüman coğrafyalarda mühendislik çalışmalarıyla iktidarları ele geçirmek üzerine kurgulanmıştır. Türkiye’de bunu başarıyla tamamlamıştır. AKP’yi Fethullah kurdurmuş, iktidar yaptırmıştır.
İstersen Devlet Bahçeli kısmına bir göz at nagehan. O küçücük beyninle bu işlere burnunu sokuyorsun ama, her yerinden cehalet akıyor. Hatta cehaletin kadınlığının bile önüne geçmiş.

Bence sen siyaset işini bırak, bu iş seni aşar. Basını gerizekalılar ele geçirince sen de bu işler böyle oluyor zannediyorsun. Bu ülkede öyle cevahirler var ki, iki kelime de yere çakılır, tuş olursun Nagehan.

Bu işler diğer işlere benzemez. Siyaset ciddi iştir, gazetecilikte. O ciddiyet geldiğinde sen ve senin gibiler zaten gazetelerin ancak danışma memurluğunda iş bulursunuz. Devlet bahçeli’nin 65 Yaşındaki hasta adama acıdığı için böyle bir şeye kalkışmadı Nagehan.

Ufak bir egzersiz yaptırayım sana Nagehan;

Devlet Bahçeli, Mümtazer Türköne özelinden geliştirdiği hamle ile bütün FETÖ militanlarına af kapısını araladı. Yarın bütün FETÖ’cülerden özür dileyerek mağduriyetlerinin giderileceği tazminatlar verilirse şaşırmayın. Zaten bu ülke kasasından sağcılara, yandaşlara beleş para vermek için hep zeminler yaratılıp verildi, veriliyor. Bütün kurum yöneticileri ülkeyi nasıl yağmalıyorlar gözümüze baka baka. Biri birilerini kendi yönetim kurullarına atayarak 3-5-10 yerden maaş alıyorlar. Utanmadan emekliye 1500 lira maaş bağlıyorlar. Bir maaş kadar kiranın olduğu ülkede…

Devlet Bahçeli bu sözü dediği an Türkiye ayağa kalkmalıydı. Bu da bir başka boyutu işin.

Aleni mahkemeye ve mahkeme kararına hakaret ederek saldırdı.

Cumhur İttifakı FETÖ’yü af etmek için haklı gerekçeler üretme yolunda.

Zeten “Ecevit iktidarını yık” talimatı aldığında FETÖ’nün hazırladığı AKP’nin iktidar olacağını bildiğini biliyoruz. Milliyetçiyim diyen bu zatın köklerinin nerelerde olduğunu, nerelerden beslendiğini, nerelerden talimat aldığını biliyoruz.

AKP ile Aynı hamurdan hasıl olduklarını da bu halk gördü, görüyor. AKP tek başına götürebilseydi bu birlikteliği açığa çıkartmayacaklardı. Ancak ay erken doğdu, hırsız göründü. Devlet Bahçeli’ye ihtiyaç kaçınılmaz oldu.

Yok kaset varmış da Bahçeli onlara yaklaşmış mış, yok başka şey varmış mış, bunlar halkı uyutma masalları. Ecevit iktidarını yık diyen, şimdi de AKP’yi destekle dedi.

MHP Başkanı yerli değil, hepsi o. Tıpkı Doğu Perinçek gibi onunda misyonu var. İhtiyaç olunduğunda sefer görev emri veriliyor.

Yani tencereyi yuvarlıyor, kapağını bulduruyorlar.

Anladın mı Nagehan?