MHP genel başkan yardımcısı imiş. Hem de doktormuş. Kanalın birinde askıda ekmeği savunuyor. Savını kanıtlamak için öyle bir kanıt gösterdi ki kendini de savını da çürütüp yer ile yeksan etti…

 

Diyor ki: “Erzurum’da, ilkokuldayken, okula, yiyecek içecek, giyecek, her türlü yardım gelirdi. Ailesi yoksul, yardıma muhtaç olanlar
parmak kaldırsın, derlerdi. Hiç kimse parmak kaldırmazdı. Halbuki yoksulduk, perişandık, yardıma muhtaçtık. Ama bizim şerefimiz, haysiyetimiz vardı. Türk milleti böyle bir millettir….”
Ben, söyleyecek söz bulamıyorum. Buyursun, cenazeyi, sözü olan kaldırsın.TERÖRİST VE DE BÖLÜCÜ SERÇE

Bre ekmeksiz, gayri milli kuş, gayetle yerli milli Arap patentli, hali vakti yerinde, bahçe sahibi,  senin gibi muhtaçlar için, bahçesinde dallara ekmekler astı.

Sen de vatan haini muhaliflerdensin besbelli. Milli Piskevitçi’yi rezil etmek mi istiyorsun. Bir lokmanın peşinde yerlerde sürünüyorsun.

Attırma kafatasını, gönderir dahiliye nazırını, ümüğünü sıkar muhalif  kafanı koparırlar.

MERKEZ BANKASI YANDAŞ BEKASI

 

Döviz de yaşanan, aldatma ustasının bir oyunudur. Merkez Bankası’nın rezervleri, milletin kefen parası yetmedi. Devletin Bekası aldatmasıyla, halkın cebinde, yastık altında nesi var nesi yoksa çekip aldılar.

Vatandaşın bozdurduğu dövizi, yandaşlar topladı topladı. Dolar, dört liralarda iken fırladı sekiz liraya. Kasaları doldu taştı.

Piyasalarda dolar bollaşmaya başladığında anlayın ki toplanan dolarlar, yüksek kurdan sürülmeye başlandı piyasaya. İşte o zaman inişe geçer, belli bir süre. İndiği son rakamda, yeniden başlarlar toplamaya. Servetlerine servet, paralarına para katarlar. Bu oyun sürer gider böyle. Soru şu: Nereye kadar…

 
Bilal Kayabay