Artvin’in yaşayan çınarlarından biri olan Emekli Öğretmen Osman Peker, kış nedeniyle gribal enfeksiyon ve baş dönmesi nedeniyle yaklaşık 20 gündür evinde tedavi görüyor ve dinleniyor.

93 yaşındaki Peker’i Kore Gazisi Ahmet Sezgin evinde ziyaret etti. Ziyaretten dolayı çok mutlu olan Artvin’in yaşayan asırlık çınarı Emekli Öğretmen Osman Peker, “Artvin’in en kıdemli Kore Gazisi Ahmet sezgin’i yeni yılın ilk günlerinde evimde görmek bana onur verdi, mutluluk verdi. Yaklaşık 20 gündür yatıyorum. Önce baş dönmesi oldu, sonra gribal yangı derken, yatağa düştüm. Şimdi daha iyiyim. Doktor eve gelerek tedavi ediyor. Ama asıl ilaç, asıl tedavi moraldir. Sevdiklerinizi görmek, sesini duymaktır. Sizi görmek ne güzel. Sizle sohbet etmek ne hoş. Geldiğiniz için çok teşekkür diyorum. “dedi.

Kore Gazisi Ahmet Sezgin, “Az önce Kore Gazisi Rıfat Karagöl’ü ziyaret ettik. Şimdi sizi ziyaret ediyorum. Yeni bir yıla başladık.. İlimize, ülkemize yeni yılın hepimize hayırlar getirmesini diliyorum. Ne yazık ki Yılbaşı gecesi hepimizi üzen terör saldırısı yaşandı. 39 insanımız hayatını kaybetti. 65 kişi yaralandı. Tabii hepimizi derinden sarstı ve üzdü. Terörü lanetliyorum.” Dedi.

Yolcuhaber olarak,  saygı değer öğretmenimize geçmiş olsun diyoruz.